rss

Primele imagini oficiale au ajuns mai devreme pe internet. Uite cum arata noul Mercedes CLS fara urma de camuflaj!

  1. 28/11/2017
    Vezi toate fotografiile (7)

    Mai multe fotografii oficiale ale noului Mercedes CLS, model programat sa debuteze in premiera mondiala abia maine, in avanpremiera Salonului Auto International de la Los Angeles, au ajuns pe internet in urma cu doar cateva momente.

    Ca Mercedes lucreaza la o noua generatie a modelului CLS, ei bine... nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Ba dimpotriva: chiar compania germana tinut sa precizeze ca celebrul sau coupe in patru usi va fi relansat pe 29 noiembrie.

    Din pacate pentru sefii producatorului de automobile din Stuttgart, lucrurile nu au decurs conform planurilor initiale. Si totul din cauza mai multor fotografii oficiale - atat interioare, cat si exterioare, care au scapat pe internet in urma cu doar cateva clipe.

    Raman in continuare sub lacat specificatiile de ordin tehnic, care nu au aparut odata cu aceste imagini. Exceptia de la regula este un motor cu sase cilindri (cel mai probabil in linie), pe care il putem admira intr-una din pozele de care am tot vorbit.

    Asa cum am tot precizat in ultima perioada de timp, generatia cu numarul trei a modelului Mercedes CLS va debuta public cu ocazia Salonului Auto International de la Los Angeles. Celebrul coupe german cu patru usi are ca rival principal noul Audi A7.

    Lansat in ultima parte a lunii octombrie, produsul companiei din Ingolstadt propune un design exterior complet restilizat, inspirat de conceptul Prologue. Interior, dar si tehnologiile sau sistemele de propulsie provin insa de la limuzina A8.

    Vizualizari: 2209