rss

Primele imagini au ajuns pe internet. Acesta este noul Ford Focus!

  1. 10/04/2018
    Vezi toate fotografiile (23)

    Ford s-a tinut de cuvant si a publicat in cursul zilei de astazi primele materiale referitoare la generatia cu numarul patru a modelului Focus.

    Este oficial, lupta pentru coroana segmentului compact se inteteste. Ford a publicat in urma cu doar cateva momente primele informatii oficiale despre noul Focus, iar lucrurile nu arata deloc bine pentru Volkswagen Golf & Co.

    Ajuns la generatia cu numarul patru, automobilul companiei americane a castigat 53 mm la nivel de ampatament, dar a pierdut 88 kg in dreptul greutatii. In bine au evoluat, de altfel, si valorile din dreptul coeficientului aerodinamic si rigiditatii torsionale.

    Sub capota, noul Ford Focus mizeaza pe doua benzinare si doua unitati diesel. Batalia se va da intre:
    - un 1.0 EcoBoost cu 85, 100 sau 125 CP sub capota;
    - un 1.5 EcoBoost cu 150 sau 182 CP sub capota;
    - un 1.5 EcoBlue cu 95 sau 120 CP sub capota;
    - un 2.0 EcoBlue cu 150 CP sub capota.

    Din punct de vedere estetic, automobilul companiei americane reprezinta o evolutie comparativ cu generatia anterioare. Deloc surprinzator, anumite elemente vizuale - atat interioare, cat si exterioare, au ca sursa principala de inspiratie subcompacta Fiesta.

    In ceea ce priveste pachetul tehnologic, avem faruri Full-LED, cutie automata cu opt rapoarte, dar si afisaj pe parbriz. Alte picanterii includ incarcare wireless a telefonului mobil si hotspot Wifi pentru internet de mare viteza.

    La final, despre generatia cu numarul patru a modelului Ford Focus se mai poate spune si ca va fi disponibila la vanzare intr-o gama variata de echipari. Pentru prima oara, clientii vor avea la dispozitie si versiuni Vignale, ST-Line ori Active - pe langa celebrele Trend si Titanium.

    Vizualizari: 1764
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »