rss

Polestar dezvaluie prima sa masina - Polestar 1

  1. 18/10/2017
  2. Tags: Polestar 1
    Vezi toate fotografiile (11)

    Polestar, marca de performanta Volvo Car Group, si-a dezvaluit planurile de viitor ca o noua marca de performanta electrica independenta. Polestar a prezentat si modelul Polestar 1 de 600 CP, primul automobil al companiei, care va fi lansat la mijlocul anului 2019.

    Tehnologia Polestar si oferta de produse beneficiaza de sinergii si economii de scara, oferite de Volvo Car Group, ajutand Polestar sa accelereze procesele de proiectare, dezvoltare si productie in fractiunea timpului necesar altor participanti.
    Polestar 1 este un Grand Tourer Coupe cu doua usi, cu 2 locuri, cu un tractiune electrica "Electric Performance Hybrid". O masina electrica sustinuta de un motor cu combustie interna, are o autonomie de 150 km full electric- cea mai lunga autonomie electrica a oricarui automobil hibrid de pe piata. Puterea sa de 600 CP si cuplul de 1000 Nm plaseaza masina ferm in segmentul de masini performante.

    Polestar 1 se bazeaza pe arhitectura platformelor scalabile Volvo (SPA), dar aproximativ 50% este noua si specializata, creata de inginerii Polestar. Pentru a-si intari caracteristicile dinamice de conducere, Polestar 1 beneficiaza de o serie de noi tehnologii, toate avand drept scop sa devina o adevarata masina a soferului. Polestar 1 este prima masina din lume care va fi echipata cu noua tehnologie avansata de sustinere a suspensiei Öhlins Controlled Continuously Controlled (CESi). Un corp din fibra de carbon reduce greutatea corporala si imbunatateste rigiditatea torsionala cu 45%, precum si scaderea centrului de greutate al masinilor. In plus, Polestar 1 utilizeaza o punte spate electrica dubla, care permite vectorizarea cuplului. Aceasta sustine soferul cu o acceleratie precisa pe fiecare roata pentru a mentine aderenta maxima la drum si pentru a mentine viteza in timpul virajului.

    Polestar 1 va fi construit in centrul de productie Polestar de ultima ora din Chengdu, China. In prezent, in constructie, se doreste finalizarea la mijlocul anului 2018.

    De asemenea, Polestar se va indeparta de modelul traditional de proprietate de astazi. Masinile vor fi comandate 100% online si oferite pe baza de abonament de doi sau trei ani. Abonamentul cu depozite zero, va adauga, de asemenea, functii precum service-ul de preluare si livrare si posibilitatea de a inchiria vehicule alternative din gama Volvo si Polestar, toate incorporate intr-o singura plata lunara.

    Abonamentul forfetar inseamna ca o masina Polestar devine o experienta gratuita pentru client. Acest lucru este facilitat de tehnologia Phone-As-Key. Permite proprietarului sa imparta o cheie virtuala cu o terta parte si permite, de asemenea, accesul la o serie de alte caracteristici la cerere. Acest serviciu de concierge asigura clientul ca trebuie doar sa se concentreze asupra placerii de a conduce vehicule.

    Toate masinile viitoare de la Polestar vor avea o propulsie complet electrica. Polestar 2 va incepe productia mai tarziu in 2019 si va fi primul vehicul BEV (battery electric vehicle) de la Volvo Car Group. Acesta va fi un BEV de dimensiuni medii, care se va alatura competitiei din jurul modelului Tesla 3 si, prin urmare, va avea volume mai mari decat Polestar 1. Faza initiala a lansarii produsului Polestar va fi completata de sosirea ulterioara a unui SUV mai mare BEV, Polestar 3, care va crea o expresie moderna a performantelor electrice si dinamicii de conducere.

    Comanda si configurarea autoturismelor Polestar vor fi efectuate online printr-o aplicatie Polestar sau portal online. Cartile de comanda pentru noul Polestar 1 au fost deschise pe 17 octombrie 2017.


    Vizualizari: 1220
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »