rss

Polestar a updatat modelele Volvo S60 si V60 cu elemente aerodinamice din fibra de carbon

  1. 28/08/2017
  2. Categoria: Volvo
  3. Tags: polestar
    Vezi toate fotografiile (14)

    Polestar, marca de performanta Volvo Cars, a prezentat Modelul Anul 2018 Volvo S60 si V60 Polestar, complet dotat cu componente aerodinamice suplimentare, realizate din materiale din fibra de carbon usor, care maresc forta de apasare cu 30% pentru o performanta si o manevrabilitate imbunatatita. Un numar limitat de 1.500 de vehicule vor fi produse, toate masinile primind un numar unic.

    Noul pachet aerodinamic exterior a fost dezvoltat in comun de catre inginerii Polestar si Cyan Racing, partenerul motorsport al Polestar, cu date si know how derivate din programul WTCC (World Touring Car Championship) unde echipa este implicata in lupta pentru titlu.

    Imbunatatirile aerodinamice includ un nou splitter frontal, praguri laterale si o extensie spate, toate realizate din fibra de carbon usoara, marind forta de apasare cu 30%. Noile componente cresc aderenta si stabilitatea la viteza mare, oferind o masina sigura in conducerea zilnica si oferind soferului un control si un feedback suplimentar pe  drum sau in timpul unei manevre evazive, de exemplu.

    Multe dintre aceste componente au fost dezvoltate si testate in timpul testului secret pe circuitul de la Nürburgring, recent publicat de Polestar/ Cyan Racing, in care un Polestar S60 a revendicat recordul pentru cea mai rapida masina legala cu patru usi din jurul circuitului Nordschleife.

    Alte modificari vizuale includ rotile Polestar de culoare neagra, carcasa oglinzii din fibra de carbon si o noua culoare; Bursting Blue Metallic. Interiorul a fost actualizat cu o tapiterie noua, o cusaturi de contrast albastru si o broderie Polestar.
    Mai mult de 250 de componente au fost schimbate comparativ cu modelul "standard" al Volvo pentru a crea o masina cu toata utilitatea si practicabilitatea modelelor Volvo S60 si V60, dar si cu performante sportive. Modificarile cheie ale componentelor includ sistemul de amortizoare Öhlins reglabil si etrierul Brembo cu sase pistoane, cu discuri de 371 milimetri.

    Polestar S60 si V60 pastreaza motorul Drive-E de 367 CP, unul dintre cele mai puternice motoare de productie cu patru cilindri din lume, cu consumul de combustibil si emisiile la un nivel de varf de 7,8 l / 100 Km si 179 de CO2g / km.
    "Modelul Anul 18 modelele S60 si V60 Polestar sunt punctul culminant al programelor noastre de masini pentru drumurile normale pe care le-am dezvoltat cu succes de la lansarea primului nostru autovehicul in 2013", a declarat Jörgen Ronstad, vicepresedinte pentru strategia si managementul produselor la Polestar.

    "Imbunatatirile aerodinamice, combinate cu alte schimbari mici, dar importante, sporesc in continuare filozofia noastra de baza a unei masini de performanta pentru toate drumurile si conditiile, transferand tehnologia si invatarea de la pista la sosea".

    Vizualizari: 1338
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »