rss

Plata rovinietei din aplicatia Auto.ro, acum si prin SMS

 1. 17/07/2013
 2. Tags: android, aplicatie auto.ro, ios
  Vezi toate fotografiile (4)

  Auto.ro lanseaza plata rovinietei si prin SMS, in completarea serviciului de plata a rovinietei prin card bancar. Astfel, soferii pot sa achizitioneze si sa primeasca rovinieta instantaneu, prin intermediul aplicatiei Auto.ro, powered by Vodafone.   In cazul platii prin sms, rovinieta este valabila din momentul achizitionarii.

  Prin intermediul sectiunii Rovinieta din cadrul aplicatiei gratuite de mobil Auto.ro, soferii pot pleca linistiti la drum, deoarece au posibilitatea sa achizitioneze toate tipurile de roviniete existente prin intermediul cardului bancar, precum si rovinietele pentru o zi sau 7 zile, prin plata cu SMS. In cazul platii prin sms, rovinieta este valabila din momentul achizitionarii, nefiind disponibila posibilitatea achizitionarii pentru o data ulterioara.

  Astfel, soferii au posibilitatea sa comande rovinieta rapid si usor, alegandu-si tipul rovinietei si modalitatea de plata preferata. Contravaloarea rovinietei se achita direct din telefon, facand economie de timp si evitand situatiile unor eventuale amenzi, respectiv retinerea certificatului de inmatriculare al vehiculului utilizat fara rovinieta valabila, proiect aflat in propunerea guvernantilor.

  Aplicatia este extrem de utila mai ales in situatia in care soferii se afla deja la drum si nu au rovinieta platita, achizitia acesteia fiind virtual instantanee; se primeste instantaneu prin SMS si prin e-mail in cazul platii prin card bancar.

  Aplicatia Auto.ro este gratuita si are 170.000 de descarcari, aflandu-se atat in topul preferintelor soferilor cu iOS, inregistrand 65.000 descarcari in Apple Store, cat si pe Android, inregistrand 105.000 descarcari in Google Play. Este recunoscuta si de specialisti atat prin nivelul de popularitate la care a ajuns, cat si prin distinctiile obtinute la competitiile de mobile din Romania: premiul 1 “Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards 2013 si locul 2 la “Utilities” in cadrul Mobile Conference 2013.

  Aplicatia Auto.ro ofera urmatoarele facilitati:

  - Localizare servicii auto: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, parcari, statii ITP, asistenta rutiera si tractari, taxi, pensiuni, ATM-uri, piese auto;

  - Masina mea: se primesc notificari atunci cand expira RCA, ITP, rata lunara sau alta alerta dorita;

  - Plati: plata rovinietei direct din aplicatie atat prin card bancar, cat si prin SMS;

  - Anunturi vanzare-cumparare masini noi si second hand: utilizatorii au posibilitatea sa caute si sa adauge anunturi auto direct de pe telefonul mobil, sa salveze anunturile favorite si sa creeze alerte; calculatorul timbrului de mediu.

  Vizualizari: 9888
  Ford Focus

  Ford Focus

  Pret: 9.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 59.500 detalii »

  Renault Master

  Renault Master

  Pret: 14.575 EUR, An: 2014, Kilometri: 335.500 detalii »

  Toate anunturile »