rss

Pisa Motors aduce noul APE Calessino 200 HL in Romania

  1. 21/10/2014
  2. Tags: Piaggio
    Vezi toate fotografiile (2)

    Design nou, finisaje elegante si un motor pe benzina de 200 cmc pentru noul Ape Calessino 200 HL. Pisa Motors, importator oficial al vehiculelor utilitare Piaggio, va comercializa in premiera aceasta noua versiune a legendarului model italian.

    Dupa succesul inregistrat de modelul Ape Calessino 200, Piaggio lanseaza o noua versiune a acestui model italian legendar. Este vorba despre noul Ape Calessino 200 HL (High Line), disponibil si in Romania prin Pisa Motors, importator oficial al vehiculelor comerciale Piaggio.

    Noul Ape Calessino 200 HL combina aspectul sau unic si motorul eficient pe benzina de 200 cmc cu stilul modernizat si dotarile speciale, precum roata de rezerva exteriorara, a carei husa prezinta logoul traditional Ape si este asortata tapiteriei scaunelor, stopurile vopsite asemenea farurilor frontale sau plafonul textil, in culorile steagului Italiei si cu insertii cromate, care delimiteaza intr-un mod elegant cabina soferului.

    Printre finisajele de care beneficiaza noul Ape Calessino 200 HL se numara: protectiile pentru roti cu logo-ul Ape, noi manere si un nou model de lumini pentru placa de inmatriculare. Designul noului Ape Calessino 200 HL a fost de asemenea revizuit si modernizat, datorita insertiilor cromate din plafon, finisajelor cu model tartan ale buzunarelor plasate  in partea din spate si capacului torpedoului, marginilor intr-o nuanta de brun a scaunelor si finisajelor plansei de bord in acelasi model cu tapiteria scaunelor.

    Ape Calessino 200 HL este de asemenea disponibil si in varianta Artic White.

    Ape Calessino 200 HL beneficiaza de experienta de peste 60 de ani Ape, un vehicul unic ce a devenit parte integranta a peisajului italian. Ape Calessino poseda un sarm atemporal, fiind asociat imaginii unor dive de alta data, surprinse de paparazzi deplasandu-se in vacantele pe coasta mediteraneeana cu modelele Ape.

    Astazi, Ape este o legenda, fiind capabil sa uimeasca si sa impresioneze prin personalitatea sa unica. Conceput special pentru micii intreprinzatori si ideal pentru transportul marfurilor pe stradutele inguste din zonele istorice ale marilor orase, Ape a constituit intotdeauna si o alternativa interesanta pentru deplasarea personala.

    Noul Ape Calessino 200 HL este tributar istoriei acestui vehicul original, fiind o oferta exclusivista de mobilitate sic si eleganta. Aceasta versiune reprezinta reinterpretarea perfecta a designului modelului legendar din anii  ’60 si evoca valorile tipice mediteraneene.

    Pisa Motors comercializeaza acest model in Romania la pretul de 5.990 Euro + TVA.


    Vizualizari: 2330
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »