rss

Phillips ColorVision o nuanta personalizata

  1. 08/04/2014
  2. Tags: Phillips
    Vezi toate fotografiile (3)

    Philips ColorVision adauga o nuanta personalizata de culoare farurilor masinii. Puteti alege una dintre cele patru variante cromatice disponibile: albastru, verde, galben sau violet.

    Philips inoveaza din nou in domeniul becurilor auto si le ofera clientilor posibilitatea de a-si personaliza masina si prin intermediul acestora. Gama ColorVision este disponibila in patru variante cromatice – albastru, verde, galben sau violet – si este disponibila pentru tipurile cele mai populare – H4 si H7.

    Farurile Philips ColorVision ofera tot ce este mai nou in domeniul personalizarii culorilor datorita unei noi si moderne tehnologii de acoperire. Efectul de culoare este creat prin reflexia luminii inapoi in blocul optic de reflexie al lampii. Cand aprindeti farurile, acestea sunt iluminate de o nuanta de albastru, verde, galben sau violet. Dar fasciculul proiectat pe drum este lumina pura si alba.

    Multumita tehnologiei inovatoare dezvoltata de compania Philips farurile ilumineaza drumul cu 60% mai multa lumina alba decat orice alte variante standard. Prin urmare, soferul izbuteste sa vada drumul din fata mai clar, iar blocurile optice colorate sunt deosebite fata de toate celelalte. Lampile ColorVision maresc, de asemenea, vizibilitatea cu 25 metri, ceea ce s-a demonstrat ca ajuta conducatorul auto sa observe obstacolele de pe sosele si sa reactioneze mai rapid in timpul condusului.

    Demn de remarcat este faptul ca farurile Philips ColorVision sunt conforme cu toata legislatia auto europeana si sunt primele becuri auto colorate certificate ca fiind legale in trafic. Totusi, cum conceptul este atat de revolutionar, producatorul a inclus un certificat de omologare in interiorul ambalajului si recomanda sa fie pastrat permanent in masina, astfel incat conducatorul auto sa poata demonstra ca farurile sunt certificate ca legale in trafic in cazul in care are nevoie de o dovada in fata autoritatilor.

    Vizualizari: 1819