rss

Peugeot cumpara marca Opel si asa se naste un urias auto cu o cota de piata importanta

  1. 07/08/2017
  2. Tags: Opel, Peugeot, tranzactie opel, Vauxhall
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa zvonuri, vine realitatea: grupul PSA a cumparat marca Opel, nascandu-se astfel entitatea auto la nivel european aflata pe locul secund dupa grupul VAG.

    Semnata la 6 martie 2017, achizitionarea marcilor Opel si Vauxhall de catre grupul PSA reprezinta cea mai importanta miscare in domeniul auto a ultimilor ani. Suma vehiculata este de 2.2 miliarde de Euro platite catre General Motors, un urias care, din pacate, nu mai are nicio prezenta europeana.

    Asa s-a nascut o noua entitate care are de acum 17% din cota de piata datorita celor 5 marci bine implementate: Peugeot, Citroen, DS, Opel si Vauxhall. Urmeaza prezentarea unei strategii de pozitionare si vanzare in viitorul apropiat, plan dezvoltat de conducerea celor doua marci, Opel si Vauxhall, impreuna cu PSA.

    Marca Opel a avut un traseu dificil in ultima perioada, iar in ultimii ani a inregistrat cresteri ale vanzarilor. Insa nu suficient incat brandul sa devina o marca de succes, aducatoare de profit. Speram ca, odata cu implicarea francezilor, gama de automobile sa fie mai bogata, motoarele sa fie mai fiabile si vanzarile sa explodeze, readucand Opel acolo unde ii este locul: in topul celor mai bune masini din lume.

    Vizualizari: 1633
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »