rss

Parteneriat Mitsubishi Motors si scafandrii romani

  1. 16/07/2014
  2. Categoria: Mitsubishi
  3. Tags: Mitsubishi
    Vezi toate fotografiile (3)

    Mitsubishi Romania este noul partener al echipajelor de salvamari de pe litoral, oferind un pick-up L200, incepand cu data de 15  iulie.
    Aceasta actiune are scopul de a optimiza timpul de interventie al echipajelor in situatiile de salvare, precum si in actiunile de patrulare in zona cuprinsa intre Corbu - Navodari - Mamaia - Eforie Nord - Eforie Sud - Costinesti - Jupiter - Saturn - Olimp - Venus - Cap Aurora - 2 Mai - Vama Veche.  

    Salvamarii isi fac datoria cu multa pricepere si raspundere si sunt pregatiti oricand sa se avante in larg pentru a salva vieti omenesti. Acesta este si motivul pentru care distribuitorul Mitsubishi Motors – Exclusiv Auto, din Constanta, cu sprijinul M Car Trading, distribuitor general pentru Mitsubishi Motors in Romania, a ales sa se implice in sustinerea activitatii echipajului salvamarilor, oferindu-le acestora, printr-un parteneriat incheiat cu A.N.S.P.S.R. (Asociatia Nationala a Scafandrilor Profesionisti si Salvamarilor din Romania) un model Mitsubishi L200, pe care sa se poata baza in actiunile de interventie si patrulare in sezonul estival 2014.

    Cum misiunile lor se desfasoara mereu in contratimp,  salvamarii spun ca o astfel de masina inseamna foarte mult mai ales cand terenul este accidentat. „Aveam nevoie de acest material. Aceasta este o masina deosebita cu care ne putem transporta si noi ambarcatiunile cu motor. Ne dorim ca si pe viitor sa ramanem parteneri si le multumim pe aceasta cale“, a spus Gabriel Culea, coordonator salvamari Constanta si Mamaia. „Chiar avem nevoie in zona asta de o masina. Inainte ne chinuiam cu biciclete, alergam pana la interventii“, a spus Marian Ureche, salvamar.

    Mitsubishi confera noi dimensiuni conceptului de camioneta, intr-o lume actuala in care imaginea are un rol bine stabilit, cu
    o eleganta distincta si imbinarea armonioasa dintre calitate si fiabilitate. Curbele line care unesc partea frontala cu cea din spate, definesc structura puternica, de mare rezistenta a modelului L200.

    Pick-up-u producatorului auto japonez Mitsubishi Motors le-a fost oferit salvamarilor, in varianta cabina dubla cu motor de 2.5 litri, transmisie automata si tractiune integrala, dispunand de toate functiile si dotarile necesare pentru a le facilita interventiile rapide si transportul echipamentelor specifice pentru salvarea acvatica.

    Mitsubishi L200 dispune de tractiune permanenta si este creat pentru a face fata celor mai dificile suprafete de drum. Sistemul Super Select 4WD iti permite sa treci de la tractiunea pe doua roti la cea integrala la viteze de pana la 100 km/h, iar cand conditiile de parcurs devin extrem de dificile, diferentialele central sau spate pot fi blocate si, suplimentar, reductorul din cutia de viteze, pentru a asigura un cuplu maxim pe fiecare roata. Cu acest sistem unic Super Select 4WD, L200 devine singura camioneta care permite folosirea tractiunii integrale la viteze mari si pe suprafete dificile.



    Vizualizari: 2860
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »