rss

Parrot car kit. Gama MKi Sisteme hands-free complete dedicate pentru apeluri si muzica in masina

  1. 13/03/2015
    Vezi toate fotografiile (6)
    Intr-o lume a comunicarii, distragerea atenţiei in trafic a devenit o realitate de neignorat, iar sistemele car kit sunt deja o necesitate. Pentru siguranta si confortul nostru cand suntem la volan, fara niciun risc,         Falcon Electronics recomanda gama de car kit-uri Parrot MKi, formata din versiunile MKi9200, MKi9100 si MKi9000.

    Cu Parrot MKi se pot efectua apeluri in doar cateva secunde din interiorul masinii, fara a fi nevoie sa atingem telefonul, o data ce s-a conectat prin Bluetooth. Apelurile sunt transmise direct prin boxele autovehiculului pentru un confort perfect. Mai mult, se pot conecta si folosi simultan doua telefoane mobile. Utilizarea acestora este facila si intuitiva, prin intermediul meniului accesibil vocal.

    Tot in boxele masinii se poate asculta muzica preferata, doar conectand telefonul iOS, Android sau compatibil Bluetooth Stereo (A2DP) sau orice  player USB prin cablul inclus. In plus, sunetul stereo este puternic si profund, prin functia Virtual SuperBass. Calitatea audio incontestabila, indiferent de zgomotul din fundal este asigurata si de un microfon extern, dublu, dar si de software-ul de procesare digitala a semnalului, de ultima generatie (DSP-3).

    Pentru a pastra mereu ochii la drum, se pot accesa toate caracteristicile oferite de gama Parrot Mki direct de pe bord sau de pe volan, prin telecomanda wireless inclusa.

    Parrot MKi9200 este un sistem avansat de car kit, ce permite efectuarea de apeluri telefonice in siguranta, in timp ce pe ecranul color 2,4” de inalta rezolutie se afiseaza clar agenda telefonica, ID-ul si poza apelantului si setarile telefonului. Pentru muzica preferata, pe ecran vor fi afisate grafica albumului si a melodiei redate, dar si lista completa a melodiilor impreuna cu numele artistului, titlul melodiei si coperta albumului (in funcţie de ID tag-ul pieselor si albumelor muzicale). Mai mult, pentru cat mai multa informaţie, sistemul dispune de un cititor de card SD compatibil SDHC.

     

    Pret recomandat de vanzare Parrot MKi9200: 949 lei, TVA inclus

    Parrot MKi9100 este un sistem car kit cu redare a muzicii si ecran OLED, ce afiseaza cu mare claritate toate informaţiile importante, fie ca sistemul este folosit pentru convorbiri telefonice sau pentru muzica.

     

    Pret recomandat de vanzare Parrot MKi9100: 769 lei, TVA inclus


    Parrot MKi9000 este un sistem car kit fara ecran ce se poate integra perfect in orice autovehicul, prin designul discret si minimalist. Accesul la agenda telefonica si la muzica preferata este facil, prin intermediul meniului accesibil vocal.

     

    Pret recomandat de vanzare Parrot MKi9000: 629 lei, TVA inclus


    Vizualizari: 2512
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »