rss

Parrot ASTEROID – sisteme multimedia hands-free pentru soferii responsabili

  1. 15/04/2015
    Vezi toate fotografiile (4)

    Cati dintre soferi nu si-ar dori sa aiba navigatia, aplicatiile de pe smartphone/tableta, playlist-ul preferat la indemana si sa isi acceseze agenda telefonica in timp ce conduc fara a se pune in pericol?

    Falcon Electronics recomanda iubitorilor de tehnologie, dar mai ales pasionatilor de condus, produsele Parrot din gama ASTEROID: Smart si Mini. Cu un design modern, produsele vin in intampinarea celor care trebuie sa duca la bun sfarsit mai multe activitati in timp ce conduc si ii ajuta sa ajunga in siguranta la destinatie.

    Gama Parrot ASTEROID, distribuita de Falcon Electronics, pune la dispozitia soferului toate aplicatiile multimedia necesare unui drum distractiv, plin de comunicare si desfasurat in siguranta.

    Produsele din gama ASTEROID se pot conecta la Internet prin intermediul unui Smartphone sau prin modem 3G/4G si sunt compatibile cu sistemele de operare Android, iOS, Blackberry, Symbian etc. Pentru a efectua apeluri fara a mai utiliza telefonul mobil, cele doua dispozitive Parrot sunt dotate cu sistem de recunoastere vocala avansata, au capacitatea de a reduce zgomotul si de a anula ecoul. In plus, sistemele se pot sincroniza cu pana la 50.000 de contacte din agendele telefonice.

    Sistemele Parrot ASTEROID sunt compatibile cu toate sursele de muzica si piesele preferate pot fi accesate prin cautarea activata vocal.

    Toate aplicatiile dedicate se pot descarca de pe Parrot Asteriod Market, prin simpla creare a unui cont. Printre ele se numara aplicatii pentru navigatie: Waze, NavFree, TomTom; pentru multimedia: Facebook, VLC; pentru radio online: TuneIn, Liveradio; pentru muzica online: Deezer, Spotify.

    Vizualizari: 1449
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »