rss

Opel Corsa ... SUV?

  1. 05/02/2009
  2. Tags: Chevrolet Gpix, Opel corsa, Opel Corsa SUV
    Vezi toate fotografiile (3)
     

    La Salonul Auto de la Sao Paolo de anul trecut conceptul Chevrolet Gpix a trecut neobservat de ochii europenilor. Totusi, “micutul SUV” nu este atat de lipsit de importanta, acesta prefigurand sosirea unui Opel Corsa SUV. Ne reamintim ca ambele branduri traiesc sub umbrela General Motors. O confirmare oficiala a acestor planuri nu a avut inca loc.

    Si totusi mai multe elemente conduc catre acest proiect. Din punct de vedere estetic conceptul Chevrolet GpiX se aseamana destul de mult cu ultimul Corsa. In acest sens, linia plafonului sau blocurile optice fata alunecand inspre aripi vin sa sustina acesta similitudine. In interior, consola centrala este aproape identica.

    La nivel de mecanica, motorizarile nu ar reprezenta o problema pentru ca General Motors dispune de suficiente optiuni. Semnele de intrebare apar la tipul de tractiune utilizat. Date fiind dimensiunile mici ale modelului Corsa, e cam greu de implementat tractiunea 4x4.

    Opel Corsa SUV ar putea adopta totusi tractiune fata, urmand exemplul modelelor Peugeot 3008, Nissan Qashqai si Ford Kuga.

     

    Vizualizari: 1601
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »