rss

One Stop Shop

  1. 10/12/2010
  2. Categoria: VW
  3. Tags: Porsche Inter Auto
    Vezi toate fotografiile (1)

    Prima ninsoare serioasa in Bucuresti vine si cu o multime de oportunitati la Service Porsche Inter Auto. Conceptul de One Stop Shop va spune ceva? Mai jos aveti raspunsurile.

    One Stop Shop contine suma urmatoarelor operatii: comercializarea de anvelope sau roti complete, montaj  si depozitare a anvelopelor, verificarea automobilului pentru iarna. Toate aceste operatii se fac la o singura vizita la service-urile PIA. Timp de o saptamana de la prima ninsoare in Bucuresti, Porsche Inter Auto asigura un program de lucru de 24 ore din 24.

    In completarea conceptului One Stop Shop, pentru debutul sezonului rece, Porsche Inter Auto poate comercializa anvelope Michelin la preturi bune, de importator, pentru toate brand-urile PIA: Skoda, Volkswagen, Seat, Audi si Porsche.

    De asemenea, Porsche Inter Auto ofera si roti complete de iarna: acestea pot fi compuse in functie de model cu jante din otel sau aliaj, iar ca anvelope sunt disponibile brand-urile Continental, Semperit sau Mabor.
    Suplimentar la ofertele de mai sus exista mai multe pachete care pot fi combinate cu seturile de roti si anvelope.

    Primul pachet este compus din montaj roti/anvelope si verificarea pentru iarna a automobilului. Pretul acestui pachet este de 100 de lei cu TVA inclus. In verificarea pentru iarna a automobilului sunt incluse: diagnoza defectelor pe tester, verificarea bateriei cu tester-ul, verificarea eficienta a franarii pe stand, verificarea interioara si exterioara pe stand (roti, nivel fluide, sistem de rulare, lumini, suspensii).

    Al doilea pachet "Util" include montajul roti/anvelope, depozitare roti pe o perioada de 6 luni si o perie de zapada cu racleta. Pretul acestui pachet este de 230 de lei. Pentru celelalte pachete dati click aici.

    Ofertele speciale incluse in conceptul One Stop Shop sunt disponibile la toate service-urile Porsche Inter Auto din Bucuresti si Timisoara adica: Porsche Nord, Porsche Aviatiei, Porsche Vest 1, Porsche Vest 2 si Porsche Timisoara.
    Pentru mai multe detalii exista hot line: 0730 13 28 63.


    Material sponsorizat Porsche Inter Auto.


    Vizualizari: 5490
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »