rss

OMV are cea mai buna cafea

  1. 24/04/2015
    Vezi toate fotografiile (1)

    Soferii se pot bucura acum, alaturi de serviciile ireprosabile din statiile OMV, si de experienta unei cafele delicioase: noua cafea VIVA, o specialitate italiana, obtinuta din boabe atent prajite, astfel incat sa ii ofere un gust inconfundabil.

     Experienta perfecta a cafelei la OMV

    “Confortul si starea de bine sunt esentiale cand vorbim despre asteptarile soferilor. De aceea,  dezvoltam permanent gama de produse, pentru a ne asigura ca le putem oferi clientilor nostri doar servicii de top si o experienta desavarsita,” a declarat
    Dl. Klaus Jürgen Schneider, OMV Senior Vice President Retail.

    “Clientul modern consumator de cafea este pretentios, cu un simt dezvoltat in ceea ce priveste aprecierea calitatii cafelei, dar si a ambientului ce trebuie sa o completeze. O ceasca buna de cafea este simbolul unui moment de bucurie zilnica. De aceea, la OMV acordam o importanta aparte acestor clipe speciale de-a lungul zilei. In fiecare zi servim aproximativ 1,3 milioane de clienti in cele aproximativ 1.400 de statii OMV din noua tari. 30 de milioane de cafele sunt consumate in fiecare an. Am investit ani intregi in desavarsirea universului cafelei VIVA pentru a le oferi intotdeauna clientilor nostri cea mai buna cafea si atmosfera ideala pentru o experienta memorabila,” explica Klaus Jürgen Schneider.

    Nou: Specialitate italiana proaspat prajita

    Noua cafea VIVA provine de la renumitii maestri ai cafelei Gimoka, din Italia, din apropierea lacului Como. Cei mai talentati baristas din lume, alaturi de echipa OMV VIVA, au lucrat mai bine de jumatate de an la crearea retetei noii cafele VIVA. Rezultatul este cafeaua VIVA cu aroma italiana perfecta, bazata pe procesul de prajire fina, tipic italian. Boabele au fost atent selectionate si prajite pentru a oferi aroma perfect echilibrata si crema fina a cafelei ideale.
    O varietate de specialitati din cafea si training permanent al echipei VIVA
    Noua cafea VIVA este disponibila de acum, in exclusivitate, in toate statiile OMV. Specialitati variate si delicioase de cafea sunt pregatite pe loc, cu mare atentie, de catre echipa VIVA: espresso, cappuccino, latte macchiato si  multe altele. Desigur, toate deliciile VIVA pot fi  luate si la pachet pentru o calatorie excelenta.

    Un nou stil de comunicare si o noua promovare


    Introducerea noii cafele VIVA este sustinuta de o campanie de publicitate care prezinta universul cafelei VIVA intr-un nou design, de impact. Focusul este brandul VIVA, prezentat in mod sustinut prin oferta de produse si imagini ale lumii moderne a cafelei.
     
    Introducerea noii cafele VIVA reprezinta un pas definitoriu in dezvoltarea continua a rolului de lider in calitate al OMV pe piata de carburanti si raspunde preferintelor consumatorilor entuziasti de cafea, cu gusturi rafinate, care ne viziteaza cu drag zilnic pentru a savura o cafea.

    Vizualizari: 4564
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »