rss

Oficial: acesta este noul Seat Ibiza!

  1. 02/04/2008
    Vezi toate fotografiile (7)

    La doar o zi dupa ce a prezentat prima imagine teaser si aproape o luna de la dezvaluirea conceptului Bocanegra la Geneva, Seat a dat publicitatii primele fotografii si detalii oficiale cu cea de-a patra generatie a hatchback-ului Seat Ibiza.

    Opera fostului designer Lamborghini, Luc Donckerwolke, noul Ibiza este considerat de spanioli cel mai important nou produs din istoria recenta. Acesta va fi realizat si in alte versiuni de caroserie, indelung asteptatul sedan compact si break, aceasta din urma bazata pe generatia precedenta a lui Audi A4.

    Conceput astfel incat sa-si consolideze pozitia de lider in clasa sa, noul Ibiza ofera optionale demne de clasele superioare, cum ar fi transmisie DSG cu 7 trepte, automata/manuala secventiala, sistemul Hill Hold Assist si faruri de ceata cu functie de iluminare laterala.

    Comparativ cu actualul model, noul Seat Ibiza a crescut in dimensiuni, masurand 4,05 metri in lungime (fata de 3,97 cat are acum) si avand un volum al portbagajului de 292 litri cu bancheta ridicata. A crescut si latimea si gratie Sasiului Activ, ecartamentele fata si spate sunt cu 30 si, respectiv 33 mm mai mari. De asemenea, Noul Ibiza va fi dotata si cu sistemele de siguranta ABS si EBD.

    Modelul cu tractiune pe puntea fata este disponibil cu doua variante de motorizari pe benzina, 1,2 litri/70 CP si 1,4 litri/85 CP, si cu un diesel de 1,6 litri/102 CP. Toate propulsoarele sunt legate la o transmisie manuala cu 5 trepte.

    Vizualizari: 1156
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »