rss

OFICIAL. Acestea sunt cele mai proaste masini noi pe care le poti cumpara in 2017

  1. 27/10/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    O publicatie britanica a realizat un studiu cu privire la cele mai putin fiabile masini noi comercializate in 2017. Concluziile au la baza raspunsurile primite de la peste 14.200 de proprietari de automobile nu mai vechi de trei ani.

    Cu aproximativ cinci saptamani inainte de sfarsitul acestui an, publicatia britanica What Car? a lansat un ghid al celor mai putin fiabile masini noi ce pot fi cumparate in 2017. Studiul are la baza raspunsurile a peste 14.200 de proprietari de automobile nu mai vechi de 36 de luni, intrebati cu ce probleme s-au confruntat in ultimele 365 de zile.

    Au fost luate in calcul defectele la nivel de caroserie, motor, ambreiaj / cutie de viteze, suspensii, instalatie electrica, interior, sistem de franare si asa mai departe. De asemenea, inaintea de realizarea punctajului final, jurnalistii au fost interesati sa afle si cat au durat reparatiile sau daca acestea au fost facute pe garantie ori contracost.

    Puse cap la cap toate detaliile primite din partea celor peste 14.200 de proprietari de automobile nu mai vechi de trei ani, cu privire la neplacerile din ultimele 12 luni, a rezultat ca urmatoarele sunt cele mai putin fiabile masini noi:
    - la clasa Modele de oras s-a impus Volkswagen Up, cu scorul de 74.8%; germanul a fost penalizat pentru problemele de la nivelul ambreiajului / cutiei de viteze si, totodata, de la nivelul instalatiei electrice.
    - la clasa Modele subcompacte, marele premiu i-a fost acordat lui Nissan Note, "multumita" scorului sau de 48.6% - scor generat de defectiunile instalatiei electrice si suspensiilor, in cazul in care te intrebai.
    - la clasa Modele compacte, tot un Nissan a "castigat" competitia; japonezul Pulsar a primit scorul de 48.3% in urma plangerilor proprietarilor cu privire la neplacerile cauzate de instalatia electrica pacatoasa.
    - la clasa MPV, modelul Mercedes B-Class nu a avut rival; scorul de 46.2% are la baza numeroase argumente, cele mai frecvente aflandu-se in stransa legatura cu probleme de la nivelul motorului si ambreiajului / cutiei de viteze.
    - la clasa Crossover, versiunea pe benzina a japonezului Nissan Qashqai a ocupat prima treapta a podiumului, cu scorul de 28.9%; de vina pentru aceasta situatie sunt defectiunile instalatiei electrice si caroseriei.
    - la clasa SUV, varianta diesel a britanicului Range Rover Sport a luat marele premiu, "datorita" scorului de 14.5%; proprietarii au raportat numeroase neplaceri legate de motor, suspensii si ambreiaj / cutia de viteze.
    - la clasa Modele executive, premiantul a fost britanicul Jaguar XE, cu a sa versiune diesel; probleme de la nivelul motorului, suspensiilor si instalatiei electrice au reprezentat factorii decisivi ai scorului de 36.7%.
    - la clasa Modele de lux, germanul Mercedes E-Class a fost recompensat pentru "prestatia" sa cu un scor de 46.1%; de vine sunt si de-aceasta data defectiunile instalatiei electrice, dar si cele ale ornamentelor interioare.
    - la clasa Coupe si decapotabile, Mazda MX-5 a reusit sa se remarce in dauna competitorilor sai; la scorul de 71.0% s-a ajuns din cauza neplacerilor cu care s-au confruntat proprietarii in cazul caroseriei si instalatiei electrice.
    - la clasa Modele electrice, Tesla Model S a bifat o noua victorie "importanta" cu al sau scor de 52.4% - un rezultat in care se ascund mai multe probleme la nivelul caroseriei, motoarelor si, totodata, ornamentelor interioare.

    Vizualizari: 12292
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »