rss

OFICIAL. Acestea sunt cele mai bune masini noi pe care le poti cumpara in 2017

  1. 30/10/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Planifici achizitionarea unui automobil nou-nout, insa nu stii in ce parte sa te uiti? Ei bine, atunci afla ca ai nimerit la locul potrivit, in momentul potrivit: acestea sunt modelele pe care sa le pui in capul listei.

    Celebra publicatie britanica What Car? vine in sprijinul persoanelor aflate in cautarea unui automobil cu un top al celor mai fiabile modele noi din 2017. Analiza are la baza raspunsurile primite din partea a peste 14.200 de proprietari de masini vechi de maxim trei ani.

    Posesorii au fost chestionati cu privire la problemele aparute la autoturismele din dotare in ultimele 12 luni, probleme legate de caroserie, motor, ambreiaj / cutie de viteze, suspensii, instalatie electrica s.a.m.d. La realizarea punctajului final s-a luat in calcul, de asemenea, si durata reparatiei.

    Intr-un final, pe baza datelor primite din partea cititorilor, jurnalistii publicatiei britanice What Car? au ajuns la urmatoarele concluzii:
    - la clasa Modele de oras s-a impus Toyota Aygo, cu scorul de 100%.
    - la clasa Modele subcompacte, marele premiu i-a fost acordat lui Honda Jazz, multumita scorului sau de 100%.
    - la clasa Modele compacte, Lexus CT200h a castigat competitia; japonezul a primit scorul de 100%.
    - la clasa MPV, modelul Ford B-Max nu a avut rival; scorul de 91.6% are la baza plangerile a 17% dintre proprietari, rezolvate pe garantie.
    - la clasa crossover, versiunea diesel a germanului Volkswagen Tiguan a ocupat prima treapta a podiumului, cu scorul de 96.3%; de vina pentru aceasta situatie sunt plangerile a 5% dintre proprietari, rezolvate pe garantie.
    - la clasa SUV, Mitsubishi Outlander a luat marele premiu, cu scorul de 91.2%; mai putin de 10% dintre proprietari au raportat probleme, rezolvate gratuit.
    - la clasa Modele Executive, premiantul a fost varianta pe benzina a germanului Audi A3, cu scorul de 100%.
    - la clasa Modele de lux, germanul Mercedes S-Class a fost recompensat pentru "prestatia" sa, cu un scor de 93.2%; numai9 % dintre proprietari au raportat probleme, rezolvate gratuit.
    - la clasa Coupe si decapotabile, Audi A3 Cabriolet a reusit sa se remarce in dauna competitorilor sai; la scorul de 92.5% s-a ajuns din cauza plangerilor a 10% dintre proprietari, rezolvate pe garantie.
    - la clasa Modele electrice, Nissan Leaf a bifat o noua victorie importanta cu al sau scor de 93.9% - un rezultat in care se ascund plangerile a mai putin de 8% dintre proprietari, rezolvate pe garantie.

    Vizualizari: 4510