rss

Oferta speciala: Reducere 20% la servicii de curatare interior si exterior auto cu abur

  1. 08/02/2018
  2. Tags: cuabur.ro, curatare, detailing
    Vezi toate fotografiile (1)

    Nimic nu curata mai bine si distruge microbii ca aburul cald. In Bucuresti exista un centru de curatare al interioarelor auto care chiar asa se numeste: CuAbur.ro. Si vestea buna este ca in luna februarie au o promotie speciala: preturi reduse cu 20% la toate serviciile!

    CuAbur.ro iti curata masina la interior, in cele mai mici detalii, ducand detailingul auto la un nou nivel. Aburul cald este bagat cu presiune in toate materialele textile, dupa care este extras cu un aspirator. Aburul este la temperatura inalta, asa ca distruge toti microbii si scoate pana si cele mai persistente pete.

    Pe langa curatarea materialelor textile cu abur, acest atelier face si detailing interior complet, care transforma orice masina second-hand intr-una ca noua. Pasionatii de masini si cei care vor sa aiba o masina curata si igienizata pot face tratamente cosmetice de interior, cum ar fi detailing interior complet, igienizarea traseului de aer, tratament hidrofob textil, tratament intretinere piele. Iar pe partea de exterior, ai sansa ca masina ta sa aiba un aspect de showroom, deoarece se pot elimina pana la 90% din zgarieturi. Mai multe detalii despre servicii gasesti pe site-ul CuAbur.ro

    Promotia de iarna din luna februarie iti aduce 20% reducere la toate serviciile oferite de CuAbur.ro! Daca pana acum nu stiai cand sa-ti duci masina la un tratament de infrumusetare, acum este momentul!

    Vizualizari: 1526
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »