rss

O seara de neuitat pentru SEAT Ateca

  1. 12/02/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Presedintelui SEAT, Luca de Meo, i-a fost inmanat prestigiosul premiu “Best Buy Car of Europe 2017” acordat de AUTOBEST
    Succesul european masiv al Ateca a impulsionat vanzarile SEAT in 2016
    Primirea excelenta de care se bucura Ateca sta marturie eforturilor companiei de a deveni un punct de referinta in unul din cele mai competitive segmente ale pietei
    Lisabona, 02/02/2017. - SEAT Ateca a primit prima recunoastere internationala ieri, in Lisabona, odata cu acordarea premiului “Best Buy Car of Europe 2017” oferit de AUTOBEST.

    Ceremonia gazduita de capitala portugheza a adunat reprezentanti ai principalilor producatori europeni, specialisti ai industriei si reprezentantii AUTOBEST, condusi de presedintele si fondatorul Dan Vardie. Presedintele SEAT, Luca de Meo, a fost insotit de directori executivi ai companiei si de o parte a echipei.

    De Meo si-a exprimat satisfactia pentru acordarea prestigiosului titlu. “Ateca a fost principalul nostru jucator in 2016, obtinand premii importante si depasind de doua ori previziunile de vanzari. Recunoasterea de catre AUTOBEST este o sursa de mandrie pentru SEAT, deoarece demonstreaza ca gama noastra de produse, care va fi intarita prin lansarea in
    2017 a noului SEAT Ibiza si a modelului SEAT Arona, se extinde in directia cea buna”.

    Dan Vardie, fondator si presedinte AUTOBEST, a declarat ca „Victoria SEAT Ateca reprezinta o premiera atat pentru SEAT, cat si pentru AUTOBEST. Datorita victoriei clare confirmate de cei 31 de membri ai juriului din tot atatea tari europene, SEAT primeste primul premiu AUTOBEST din istoria acestei competitii. Ateca este o expresie foarte convingatoare a conceptului SEAT „Creat in Barcelona”, o noua filosofie promovata de producatorul spaniol. Acordarea premiului „BEST Buy Car of Europe” unui SUV este un semn clar ca aceste segmente reprezinta viitorul mobilitatii si au un potential urias de crestere in urmatorii ani. Datorita Ateca si a celorlalte modele ce urmeaza a fi lansate, SEAT ocupa acum un loc central in noile tendinte din lumea automobilului. In numele membrilor juriului si al meu personal, am deosebita placere sa ii felicit pe toti cei implicati in acest proiect”.

    Ateca impulsioneaza vanzarile SEAT

    In 2016, cel mai bun an al marcii din 2007 si pana acum, SEAT a livrat 410.200 vehicule, cu 2,6% mai mult decat in 2015. Un procent considerabil se datoreaza modelului Ateca, cu 24.200 de masini livrate pe intreaga piata in primele sase luni. Succesul Ateca se adauga accelerarii vanzarilor Alhambra si Leon, modelul din urma fiind cel mai de succes model al marcii.

    SEAT este singura companie care concepe, dezvolta, produce si distribuie automobile in Spania. Membra a Grupului Volkswagen, multinationala are sediul la Martorell (Barcelona), exporta peste 80% dintre autovehiculele sale si este prezenta in peste 75 de tari. In 2016, SEAT a inregistrat vanzari la nivel mondial de 410.200 unitati, aceasta fiind cea mai ridicata cifra din 2007 pana in prezent.

    Grupul SEAT are peste 14.000 de angajati specializati, la cele trei centre de productie din Barcelona, El Prat de Llobregat si Martorell, unde sunt fabricate modelele de mare succes Ibiza si Leon. De asemenea, compania produce Ateca si Toledo in Republica Ceha, Alhambra in Portugalia si Mii in Slovacia.  

    Multinationala dispune de un Centru pentru Dezvoltare Tehnica, un adevarat „centru de know-how”, care reuneste peste 1.000 de ingineri, a caror misiune este aceea de a dezvolta cel mai mare investitor industrial in cercetare, dezvoltare si inovatie din Spania. SEAT dispune deja in gama sa de autovehicule de cea mai noua tehnologie de conectivitate si este in prezent implicata in procesul global de digitalizare a companiei, in vederea dezvoltarii mobilitatii viitorului.

    Vizualizari: 887