rss

O noua masina germana s-a lansat in Romania. E construita pe platforma de Peugeot si costa aproape 19.000 de euro

  1. 25/09/2017
    Vezi toate fotografiile (3)

    Clientii vor avea la dispozitie doua motorizari supraalimentate pentru un maximum de performanta si eficienta, plus mai multe tehnologii de top, rezervate anterior modelelor premium.

    La mai putin de doua saptamani de la premiera sa publica din cadrul editiei cu numarul 67 a Salonului Auto International de la Frankfurt, cel mai mare SUV aflat in portofoliul companiei Opel a fost lansat oficial si in Romania.

    Se numeste Grandland X, este construit pe aceeasi platforma precum ultima generatie a lui Peugeot 3008 si are o lungime de 4.477 de milimetri. Preturile de vanzare pornesc de la 18.700 de euro, in cazul in care te intrebai.

    Initial, clientii modelului german cu radacini franceze vor fi nevoiti sa aleaga doar dintre doua motorizari turbo, marea batalie urmand a se da intre un benzinar in trei cilindri, de 1.2 l si 130 CP, si un diesel in patru pistoane, de 1.6 l si 120 CP.

    Potrivit informatiilor publicate de Opel Romania, noul Grandland X va fi comercializat atat intr-o versiune manuala, cat si intr-o varianta automata. Ambele cutii au o configuratie cu sase rapoarte, se mai arata in comunicatul oficial.

    De asemenea, la acest moment mai putem spune si ca echiparea standard va cuprinde inclusiv lumini de zi si stopuri cu LED, instalatie de climatizare cu functie de particule si mirosuri sau un sistem de avertizare privind parasirea benzii de mers.

    Farurile AFL LED, platfonul panoramic din sticla, dar si tempomatul cu functie de oprire se numara printre optionalele cel mai mare SUV aflat in portofoliul companiei germane. Valabil si pentru scaunele ergonomice certificate AGR, printre altele.

    Vizualizari: 1232
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »