rss

Nu seamana cu nimic din ce ai vazut pana acum. E unic in lume, dar acest lucru s-ar putea schimba

  1. 17/04/2018
    Vezi toate fotografiile (4)

    O companie germana cu experienta si traditie in restaurarea modelului Beetle a prezentat zilele acestea o versiune proprie a celui mai cunoscut automobil de la Volkswagen. Botezat Memminger Roadster 2.7, respectivul proiect ia forma unei decapotabile cu doua locuri si motor de 2.7 litri, evident.

    Nimeni din aceasta parte a Europei nu a mai auzit pana acum de Memminger, insa este un nume de tinut minte. Specializata in restaurarea modelului Beetle, compania cu sediul in comuna germana Reichertshofen a prezentat la inceputul saptamanii o reinterpretare extrem de interesanta a celui mai cunoscut automobil Volkswagen.

    Lansat sub denumirea Roadster 2.7, respectivul proiect ia forma unei decapotabile cu doua locuri la interior si numeroase detalii atragatoare in exterior. Sub capota, departe de privirile curiosilor, se ascunde o unitate boxer cu capacitatea cilindrica de 2.7 litri, a carei racire se face cu ajutorul aerului, potrivit primelor informatii.

    Totodata, oficialii Memminger au dezvaluit ca motorizarea in cauza dezvolta o putere maxima de 210 CP, care ajunge la roti cu ajutorul unei transmisii manuale in cinci rapoarte. Nu exista niciun fel de data cu privire la timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, dar greutatea automobilului nu depaseste 800 de kilograme.

    Intr-un final, despre modelul Roadster 2.7 se mai spune si ca ofera o experienta de neuitat a condusului. Din pacate, germanii nu au construit decat un singur exemplar din acest Volkswagen Beetle, insa posibilitatea unei productii limitate la cateva zeci de unitati nu a fost inca scoasa din planurile de viitor ale companiei.

    Vizualizari: 1226
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »