rss

Nu mai arata deloc asa cum o stiai. Noua generatie a suferit o transformare extrem de spectaculoasa!

  1. 23/02/2018
    Vezi toate fotografiile (30)

    Hyundai a prezentat la sfarsitul acestei luni urmatoarea generatie a SUV-ului Santa Fe. Noul model nu mai are nimic in comun cu cel pe care il inlocuieste.

    Cele mai spectaculoase schimbari au avut la exterior, in special la nivelul partii frontale, acolo unde luminile de zi au fost pozitionate in apropierea imediata a capotei motorului, in timp ce farurile au ajuns in bara.

    Grila supradimensionata a radiatorului, formele bine conturate ale profilului lateral sau detaliile ascunse in interiorul blocurilor optice posterioare vor atrage la randul lor numeroase priviri.

    In cabina, design-ul modern isi da mana cu tehnologiile de ultima ora, instrumentele digitale din spatele volanului si display-ul tactil care troneaza in varful bordul regasindu-se pe primele pozitii in topul principalelor atractii.

    Sub capota, urmatoarea generatie a modelului Hyundai Santa Fe propune o combinatie de doua motoare diesel si unul pe benzina, clientii avand la dispozitie puteri maxime de pana la 235 CP.

    Toate cele trei unitati cu patru cilindri in linie si capacitati de 2.0 ori 2.2 litri vor lucra alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte, in timp ce clientii mai pretentiosi ai SUV-ului sud-coreean vor putea bifa si un sistem de tractiune integrala.

    Potrivit datelor disponibile la acest moment, premiera mondiala a versiunii europene a fost programata pentru inceputul lunii viitoare, cu ocazia Salonului Auto care se desfasoara la Geneva intre 8 si 18 martie.

    Vizualizari: 1588
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »