rss

Noutatile Mazda la Salonul Auto de la Tokyo

  1. 23/10/2013
  2. Tags: Mazda, Mazda3
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mazda prezinta la Salonul Auto de la Tokyo Mazda3 echipata in premiera cu noi motoare. Cel mai recent model Mazda este prezentat ca o solutie completa care poate utiliza diferite tipuri de combustibil. In premiera, constructorul auto prezinta conceptul Mazda3 SKYACTIV-CNG alimentat cu gaz natural comprimat (CNG).

    Acesta va fi expus alaturi de motorizarile deja anuntate pe benzina, diesel si hibride (pentru piata din Japonia). Gama de tehnologii expuse ofera o imagine despre directia pe care o vor urma viitoarele modele. Cea de-a 43-a editie a Salonului Auto de la Tokyo se va deschide pentru public pe 23 noiembrie.

    Mazda3 este un model cheie in gama Mazda contabilizand peste 30% din vanzarile companiei la nivel global si este cel de-al treilea automobil din noua generatie de vehicule complet reproiectate. Modelul este capabil sa foloseasca o gama variata de surse de energie dar continua sa ofere experienta placuta de condus specifica Mazda. Indiferent de tipul de combustibil folosit toate versiunile Mazda3 sunt echipate cu motoare SKYACTIV.

    Avand la baza cererea in crestere pentru vehiculele propulsate de CNG conceptul SKYACTIV-CNG adopta un sistem de alimentare duala functionand atat pe benzina, cat si pe CNG. Deoarece motorizarile CNG ard combustibilul la o presiune mare, iar motoarele SKYACTIV-G pe benzina obtin deja o rata de compresie ridicata, acestea pot fi usor adaptate pentru utilizarea CNG. Vehiculele echipate cu CNG reduc emisiile cu aproximativ 20% comparativ cu motoarele pe benzina cu o capacitate cilindrica similara.

    Modelele SKYACTIV-HYBRID – produse doar pentru Japonia – folosesc un motor electric in combinatie cu un motor special adaptat SKYACTIV-G pe benzina de 2l. Acesta livreaza atat performante de consum, cat si dinamice.

    La Tokyo va fi prezentata in premiera si Mazda6 ASV-5, echipata cu sisteme de siguranta ale viitorului. Modelul este dotat cu senzori de comunicare cu mijloacele de transport in comun, avand ca scop prevenirea coliziunilor si asigurarea un trafic sigur si fluent.

    Vizualizari: 2278
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »