rss

Noul Rolls-Royce Phantom VIII - Masina, cea adevarata

  1. 28/07/2017
  2. Categoria: Rolls Royce
  3. Tags: Phantom VIII
    Vezi toate fotografiile (21)

    Torsten Müller-Ötvös, director executiv, Rolls-Royce Motor Cars in preambulul lansarii a declarat: De la debutul sau in 1925, un Rolls-Royce Phantom a fost alegerea celor mai influenti si mai puternici barbati si femei din lume si, ca rezultat, o prezenta constanta la cele mai importante momente ale istoriei.

    Pe masura ce se deschide acest capitol urmator in povestea Rolls-Royce, noul Phantom arata calea de urmat pentru industria globala de lux. Este o creatie de mare frumusete si putere, un simbol dominant al bogatiei si al realizarii umane. Este o icoana si o lucrare de arta care imbratiseaza dorintele personale ale fiecaruia dintre clientii nostri individuali. "
    Nu este un fapt obisnuit ca in fiecare an Rolls-Royce Motor Cars sa lanseze pe piata un nou model - ultimul Phantom a fost lansat in 2003.

    Botezat Phantom VII, masina a inlocuit versiunea VI introdusa cu 35 de ani in urma! Phantomul VII a fost modelul care a schimbat parcursul Rolls Royce , dupa ce a fost achizitionat de BMW in 1998.

    Automobilul alaturat predecesorului sau, devine clar cat este de modern. Celebra grila frontala se situeaza mai sus si este integrata in caroserie. Capota lunga este acum simpla, farurile sunt noi, iar intreaga forma este mai fluida. Dar Phantom VIII are inca o prezenta formala nemaiintalnita la nici un alt exemplar de lux. Partea din spate a lui Phantom VIII este mai neteda, mai eleganta, cu lampi din spate care transmit scuze si politete.

    "Arhitectura luxului" este modul in care Rolls-Royce descrie sasiul din aluminiu Phantom VIII, care este mai usor si mai rigid decat modelele conventionale de unibody si foloseste suspensia pneumatica si reglarea individuala  pe fiecare dintre patru roti pentru a crea un "Magic Carpet Ride.

    Phantom VIII are un nou  V-12 de 6,75 litri cauia ii adauga doua turbocompresoare pentru o putere si un cuplu mai mare, cu emisii reduse, ajungand la o putere maxima de 563 CP. In plus, aceasta genereaza un cuplu impresionant de 900 Nm de la numai 1700 rpm. Viteza este limitata la 250 km/h si 0-100 km/h se face in 5,3 secunde printr-o transmisie cu asistenta prin satelit cu opt viteze, care actioneaza rotile din spate si utilizeaza date GPS pentru a determina rapoartele optime.

    Phantom VIII intampina soferul si pasagerii cu un design interior fin, curat. O astfel de eleganta rafinata nu este usor de atins si este un contrast cu alte limuzine de lux unde oamenii au multe alte operatii de facut pentru obtinerea confortului suprem.

    Rolls-Royce a asigurat intotdeauna ca ceasul analogic este cel mai puternic sunet pe care il puteti auzi in interiorul cabinei si, potrivit inginerilor sai, Phantom VIII este "cel mai silentios automobil din lume".

    Se pot customiza panourile din lemn intr-o varietate de finisaje pentru interioarele usilor, consolele centrale, tabloul de bord si mesele de picnic. Aceste mese pot fi combinate cu monitoarele din spate care se deplaseaza si se retrag electric cu atingerea unui buton. Scaunele din spate pot fi configurate intr-o varietate de moduri, incluzand un scaun intim Lounge si un nou loc de dormit.

    Cea mai noua caracteristica a lui Phantom VIII-a este Galeria, imaginata de desgnerul sef, este un panou de sticla ce se intinde pe toata latimea panoului de bord si a panoului de instrumente. In spatele acesteia sunt componente esentiale cum ar fi vitezometrul si ceasul si o suprafata mult mai larga, care devine o zona pentru a afisa lucrari personalizate de arta.

    Clientii isi pot alege artistul preferat care a lucrat cu Rolls-Royce, iar ca alegerea sa fie facila, fabrica a executat deja galerii cu picturi, colaje de pene, trandafiri din portelan si chiar o harta imprimata cu aur 3D tiparita cu ADN-ul proprietarului. Clientii care se grabesc, totusi, pot specifica o galerie "standard" in matase, lemn, metal si din piele. Nici un constructor de automobile nu are abordarea lui Rolls-Royce, ai carui designeri se vor consulta cu clientii pentru a crea un Phantom VIII diferit de celalalt. Si poate ca aceasta este adevarata definitie a luxului. Phantom VIII va fi lansat in primavara lui 2018 si pretul va incepe de pe la 280.000 de euro – si ajunge la cat poate sa dea omul ca sa parafrazez un clasic in viata.

    Vizualizari: 3227
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »