rss

Noul Renault Megane RS a fost surprins pe Nurburgring. Francezii tintesc recordul pentru cel mai rapid model cu tractiune fata

  1. 30/10/2017
  2. Tags: noul megane rs, noul renault megane rs, record nurburgring, record renault megane rs, Renault megane rs
    Vezi toate fotografiile (4)

    Timpii si recordurile de pe Nurburgring au ajuns sa cantareasca foarte mult in viziunea impatimitilor auto si implicit a clientilor. Acest detaliu ii intereseaza in special pe cei care vor sa-si achizitioneze un model de performanta, fie el un sedan, break, SUV, supercar, hypercar sau hot-hatch.

    De ce am lasat hot-hatch-urile ultimele? Ei bine, pentru ca personajul principal al acestui articol face parte din acest segment. Este vorba despre noul Renault Megane RS, lansat cu putin in urma impreuna cu o unitate turbo de 1.8 litri, capabila de 280 de cai putere si 390 Nm cuplu. Acesta este pachetul cu care modelul francez vrea sa devina cea mai rapid masina de serie cu tractiune fata de pe Nurburgring.

    Pentru a reusi, noul Megane RS trebuie sa parcurga cei 20,8 kilometri mai rapid decat Honda Civic Type R, actualul detinator al titlului, care se lauda cu un rezultat de 7 minute si 43,8 secunde. Acesta a luat coroana la randul sau de la Volkswagen-ul Golf GTI Clubsport, de doua ori.

    Chiar daca are cu 40 de cai si 10 Nm mai putin decat hot-hatch-ul din Tara Soarelui Rasare, modelul din Hexagon pariaza pe celelalte atribute tehnice pentru a-l invinge. Ne referim aici la suspensia derivata din motorsport, virarea cu toate patru rotile, aerodinamica imbunatatita si desigur, sasiul inteligent.

    Noul Renault Megane RS a fost surprins deja in timp ce testa terenul, iar oficialii brand-ului vor sa se laude cu aceasta noua isprava inainte ca modelul sa fie disponibil pentru vanzare, adica luna decembrie a acestui an. Asadar, am putea afla vesti despre un nou record in zilele urmatoare.

    Vizualizari: 1762
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »