rss

Noul MINI Paceman

  1. 24/04/2014
  2. Categoria: Mini
    Vezi toate fotografiile (4)

    Noul MINI Paceman subliniaza pozitia sa ca model deopotriva sportiv si elegant, beneficiind de noi detalii de design, de eficienta optimizata suplimentar, de echipamente inovatoare si de caracteristici premium rafinate la interior.

    Noul MINI este un model compact cu trei usi, cu linii asemanatoare cu cele ale unui coupe, oferind combinatia perfecta intre placerea condusului si functionalitate. Modelul beneficiaza optional si de sistem de tractiune integral ALL4.

    Lansarea pe piata a faceliftului este prevazuta pentru luna iulie 2014, gama fiind completata si de noua editie a sportivului suprem: MINI John Cooper Works Paceman.

    Prezenta puternica a partii frontale este subliniata de conturul grilei hexagonale a radiatorului, iar alura de coupe a caroseriei este completata de usile lungi, cu geamuri fara rame. Portbagajul generos este datorat hayonului cu deschidere larga si poate varia de la 330 la 1080 de litri.

    Acoperisul este usor inclinat in spate si formeaza o conexiune aproape perfecta cu restul caroseriei si, optional, este disponibil in nuante contrastante.

    Reducerea masei si optimizarea proprietatilor aerodinamice se resimt si la nivelul noilor jante din aliaj usor, care pot fi disponibile fie in echiparea standard, fie in cea optionala.

    Exista doua nuante disponibile pentru vopsirea exteriorului: Jungle Green metalizat si Midnight Grey metalizat.

    Imaginea sportiva este accentuata de designul cadranelor vitezometrului si turometrului, ce preiau stilul de la varful de gama MINI John Cooper Works Paceman.

    Noul model MINI are patru locuri independente, ce se bucura de un confort acustic optimizat. In echiparea standard a interiorului intra sistemul de stocare MINI Center Rail, scaunele sport pentru conducator si pasagerul din fata si spatarele rabatabile pentru locurile din spate.

    In ceea ce priveste motorizarea, clientii pot alege unul dintre cele patru motoare – doua pe benzina si doua pe motorina -, fiecare avand patru cilindri, iar gama include si sportivul MINI John Cooper Works Paceman, echipat cu propulsor turbo cu patru cilindri, care dezvolta 160 kW/218 CP. Toate variantele respecta standardele EU6 privind emisiile si sunt echipate cu tehnologii MINIMALISM, care faciliteaza reducerea consumului de combustibil si a emisiilor. Standard, masina este echipata cu transmisie manuala cu sase trepte, iar optional este disponibila si o versiune automata cu sase viteze. Sistemul de tractiune integrala ALL4 este standard doar pentru MINI John Cooper Works Paceman, in timp ce pentru restul modelelor acesta este optional.

    Masinile sunt echipate cu suspensie McPherson cu tije de impingere si brate duble ranforsate pentru puntea fata, suspensie multilink pentru cea spate si servodirectie actionata mecanic cu functie Servotronic.

    MINI Paceman beneficiaza si de un concept integrat de siguranta, prin optimizarea in caz de accident a structurii caroseriei. Dotarile standard privind siguranta includ senzorul de control al presiunii pentru fiecare roata si lumini de zi, iar protectia pasagerilor este la acelasi nivel cu cea oferita de MINI Countryman, model care a obtinut calificativul “cinci stele” la testele de impact Euro NCAP.

    Modelul prezinta numeroase posibilitati de personalizare, printre care: proiectoare LED de ceata cu lumini de zi, lumini de parcare cu tehnologie LED, faruri xenon sau lumini adaptive in viraje, functie de acces confort, acoperis din sticla cu deschidere oblica, aer conditional automat, carlig de remorcare ce poate fi detasat si suporta sarcini de pana la 1200 kg, sistem de navigatie MINI, buton Sport, volan sport imbracat in piele cu clapete de schimbare a vitezelor pentru transmisia automata, volan multifunctional cu tempomat, sistem de sonorizare Harman Kardon hi-fi etc.

    Tehnologia avansata de interconectare ofera numeroase posibilitati unice de infotainment in automobil. MINI Connected asigura integrarea smartphone-urilor in automobil si o diversitate unica de functii prin extinderea continua a aplicatiilor disponibile. Actualul program include functii exclusive pentru MINI precum Mission Control, Dynamic Music, Driving Excitement si MINIMALISM Analyser. Conexiunea online permite utilizarea retelelor de socializare precum Facebook, Twitter sau Foursquare, receptia stirilor RSS si programe de entertainment precum AUPEO!, Deezer, Audible, Napster si Tuneln Radio.

    Vizualizari: 4300
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »