rss

Noul Mercedes CLS costa acum cu aproape 8.000 de euro mai putin. Care este motivul

  1. 04/04/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mercedes a introdus de curand o noua versiune de baza in oferta noului CLS. Asa se face ca pretul de vanzare al modelului german a scazut cu aproape 8.000 de euro, pana la 63.772 de euro.

    Lansat in premiera mondiala chiar la sfarsitul anului trecut, noul Mercedes CLS a trecut pragul showroom-urilor europene exclusiv in compania unor motorizari cu sase cilindri. De curand, situatia s-a schimbat.

    Modelul german poate fi acum comandat si intr-o varianta 300 d cu doar patru pistoane. Aceasta gazduieste in compartimentul motor o unitate turbodiesel cu capacitatea de doi litri si undeva in jurul a 245 CP.

    Asemeni optiunilor care compuneau reteta initiala, echiparea standard cuprinde si o transmisie automata cu noua rapoarte. Diferenta majora o reprezinta aparitia tractiunii integrale, care ii ia loc sistemului 4Matic.

    Dupa cum precizam chiar si la inceputul acestui material, noul Mercedes CLS 300 d porneste pe piata din Romania de la 63.772 de euro. Jantele din aliaj pe 18 inch si tapiteria din stofa sunt incluse in pretul de vanzare.

    Totodata, fara niciun cost suplimentar sunt oferite si faruri LED High Performance ori instalatia de climatizare THERMATIC. Clientii se vor bucura, fara sa mai plateasca, si de un display central cu diagonala de 12.3 inch.

    Intr-un final, asa cum ii sta bine unui automobil de ultima generatie, modelul german a introdus in echiparea standard si mai multe sisteme de siguranta activa. Asistentii la franare si parcare sunt numai cateva exemple in acest sens.

    Vizualizari: 2054
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »