rss

Noul Iveco Daily este “Van of the Year 2015”

  1. 24/09/2014
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Daily, a treia generatie de vehicule comerciale usoare, a fost desemnat “International Van of the Year 2015”. Concursul anual este jurizat de 23 de jurnalisti de la publicatii international specializate pe vehicule comerciale. Castigatorul titlului este, potrivit juriului, cel care “a adus cea mai mare contributie la standardele de eficienta si sustenabilitate in lumea transporturilor, fiind totodata ecologic si sigur pentru pietoni”.

    Prestigiosul trofeu a fost acordat in timpul celei de-a 65-a editie a Targului International de la Hanovra, cel mai mare targ de vehicule comerciale si industrial din Europa.

    Noul Iveco Daily a castigat cu o margine de 17 puncte fata de finalistii de pe lista scurta de la Fiat, Ford, Mercedes-Benz si Renault/Opel. La votare, Noul Daily a fost prima alegere pentru toti cei 23 membrii ai juriului.

    “Suntem incantati ca noul Daily a primit acest prestigios trofeu. Noul Daily este un pas important in ceea ce priveste imbunatatirea costului total de proprietate, confortului, manevrabilitatii, productivitatii si sustenabilitatii. Dorim sa dedicam acest premiu clientilor nostri care se bazeaza in fiecare zip e acest partener de lucru”, a declarat presedintele Iveco.

    Noul Daily este un vehicul complet reinnoit care ofera cea mai buna eficienta a sarcinii maxime admise, cel mai bun volum si capacitate de incarcare, ofera confort imbunatatit asemanator unui autoturism, la care se adauga manevrabilitatea si un consum de combustibil optimizat.

    Noul vehicul este prezentat ca un furgon foarte practic si convenabil, care mentine totodata o incredere, eficienta si versatilitate maxime care au facut mereu din Daily un punct de referinta in clasa sa. Noul Daily isi mentine nealterata clasica structura a sasiului cu lojeroane, care asigura puterea, flexibilitatea si durabilitatea pe termen lung, cat si versatilitatea ridicata, inclusiv flexibilitatea maxima a sasiurilor pentru carosare in cazul versiunilor sasiu cu cabina.

    Cea de-a treia generatie a lui Daily este de asemenea concentrata pe diferite cerinte de business si ofera o reducere semnificativa a consumului de combustibil fata de modelul anterior, o imbunatatire semnificativa a costurilor de intretinere impreuna cu cea mai buna performanta din categoria sa prin oferirea unei game foarte variate de motoare, transmisii si rapoarte de transmisie.

    Masina incorporeaza tehnologii importante menite sa reduca consumul de combustibil: economii de combustibil de pana la 5,5%, in functie de versiune, care pot ajunge chiar pana la 14% cu EcoPack pentru misiunile urbane. Aerodinamicitatea a fost de asemenea imbunatatita, in special la modelele furgon, avand coeficientul (Cx) redus cu pana la 6% (de la 0,336 la 0,316).

    Noua suspensie fata QUAD-LEAF garanteaza cresterea capacitatii de incarcare si o sarcina utila maxim admisa, iar noua transmisie automata HI-MATIC 8 stabileste cel mai inalt standard de flexibilitate, eficienta si economie de combustibil.

    Vehiculul incorporeaza servicii integrate de telematica de ultima generatie, dispozitive la indemana clientilor si un sistem avansat de siguranta rutiera, IVECONNECT, un sistem exclusiv care permite un management simplu si integrat al sistemelor de navigatie si infotainment si a sistemelor de managementul flotelor si asistenta la drum.

    IVECONNECT este dotat cu un ecran tactil de 7" aflat pe bord si un radio, CD player si porturi USB compatibile cu iPOD/iPhone si MP3, impreuna cu buton de conexiune Bluetooth aflat pe bolan si port AUX/video. IVECONNECT Drive include un sistem de navigatie prin satelit cu functia de navigatie specifica pentru camioane, sistem de “Evaluare a stilului de condus” care actioneaza ca un instructor aflat la bordul vehiculului de fiecare data cand aveti nevoie si dispozitivul de siguranta Driver Attention Support, care protejeaza soferul atunci cand acesta este obosit.

    Soferul noului Daily beneficiaza de mai mult confort si de un interior mai silentios care garanteaza o pozitie de condus si senzatii tipice condusului unui automobil premium, ca si o multitudine de compartimente de depozitare inchise sau deschise. Designul ergonomic al butoanelor este de top in categoria sa, izolarea fonica a fost imbunatatita, sistemul de aer conditionat este mai eficient, iar confortul la condus este excelent in orice conditii de incarcare.

    Inovatia tehnologica pusa la dispozitia clientilor noului Daily pentru a intari promisiunea Iveco de mobilitate sustenabila este evidentiata prin disponibilitatea versiunilor care utilizeaza gazul natural si a celor electrice. Noul Daily CNG, prezentat la Hanovra, mentine aceleasi puncte forte ca si versiunea diesel in termeni de incredere, confort si capacitate de incarcare. Sasiul cu lonjeroane il face pe Noul Daily vehiculul preferat al comerciantilor care ofera totodata robustete si abilitatea de a sustine incarcaturi mari si mai mult de atat: rezultatul montarii cilindrilor de la modelul Natural Power este faptul ca spatiul de incarcare nu este deloc diminuat.

    Versiunea electrica va sosi in curand pentru a completa gama, avand aceleasi imbunatatiri ca si celelalte versiuni: arhitectura, gama de ampatamente, suspensii, design interior si exterior. Va fi de asemenea disponibil si ca varianta furgon si autobuz urban. Iveco, un precursor in acest tip de tehnologie, a conceput primul sau Daily electric inca din 2009 care este oficial vandut, garantat si asistat de reteaua Iveco.

    Noua gama Daily va include o versiune noua de 7,2 tone care ofera cea mai mare capacitate de incarcare din categoria sa (pana la 4,9 tone) si doua modele diferite 4x4  (o versiune de 3,5 tone all-road disponibila atat in varianta cu roata simpla, cat si dubla, cat si furgon, sasiu cu cabina, sasiu cu cabina pentru echipaj si o versiune off-road care va avea aceeasi schema tehnica a modelului Daily 4x4 anterior).

     

    Questa pagina è stata aggiornata il  

    Vizualizari: 2812
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »