rss

Noul Ford Ranger Black Edition pickup va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt

  1. 01/09/2017
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: ranger
    Vezi toate fotografiile (4)

    Ford lanseaza in exclusivitate noua serie Ranger Black Edition la Salonul Auto de la Frankfurt, oferind clientilor o noua versiune distinctiva, cu un aspect deosebit.

    Modelul Black Edition se bazeaza pe seria populara limitata si dispune de o caroserie unde a fost indepartat cromul, culoarea noua fiind Absolute Black cu un finisaj negru pentru grila radiatorului, jante din aliaj, bare sport si un exterior revizuit. Productia va fi limitata la doar 2.500 de unitati si va fi oferita numai in caroserie Double Cab.

    Specificatiile standard ale echipamentului Ranger Black Edition includ navigarea prin satelit, senzorii de parcare fata si camera video din spate. La caracteristicile seriei limitate se adauga: sistemul multimedia Ford SYNC 3 cu touchscreen de 8 inch, controlul electronic al climatizarii cu doua zone, oglinzi exterioare incalzite si cu sistem de pliere electric.

    "Clientii unui Ford Ranger apreciaza capacitatea robusta a vehiculului si aspectul sau robust si ne asteptam ca aceasta noua serie limitata atractiva sa fie lansata in cateva saptamani", a declarat Hans Schep, director general, Vehicule Comerciale, Ford of Europe.

    Ford Ranger este cel mai bine vandut pickup din Europa, cu vanzari de 23.100 de unitati in iulie 2017, cu o crestere de 12.1% fata de anul precedent, marcand cel mai bun an pentru Ford Ranger de la lansarea sa.

    Vizualizari: 1718
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »