rss

Noul BMW X6

  1. 08/07/2019
    Vezi toate fotografiile (34)

    BMW prezinta o noua generatie a modelului care a fondat un segment inovator si spectaculos: Sports Activity Coupe (SAC).
    Noul BMW X6 imbina proprietatile de condus agil si versatil ale unui Sports Activity Vehicle cu linii de design spectaculoase de coupe. A treia generatie X6 utilizeaza un limbaj de design exclusiv si curat pentru a sublinia aparitia impunatoare. Iar tehnologia avansata a sasiului si a trenului de rulare este combinata cu o varietate de inovatii pentru a furniza o experienta a condusului sportiv. Asemenea predecesorului sau, noul BMW X6 va fi produs in SUA la uzina BMW Group din Spartanburg. Debutul pe piata va fi noiembrie 2019.
    Proportiile extinse dinamic exuda calitati sportive
    Noul BMW X6 a crescut cu 26 de milimetri in lungime la exterior fata de modelul actual (a ajuns la 4.935 mm) si cu 15 mm in latime (la 2.004 mm). A scazut in inaltime cu 6 mm (la 1.696 mm). Ampatamentul automobilului a fost extins cu 42 mm, la 2.975 de milimetri. Automoblul este mai lat, mai lung si mai scund, pentru proportii dinamice accentuate, care sunt combinate formele sculptate ale caroseriei pentru o prezenta deosebit de dinamica.

    Grila BMW a radiatorului, mare si single-frame, iese clar in evidenta. Muchiile exterioare ale grilei apropiindu-se acum de faruri sub un unghi definit clar. Optional, noul BMW X6 este disponibil in premiera cu o grila BMW iluminata, care adauga o nota exclusiva designului exterior. Iluminarea este activata la deschiderea/inchiderea automobilului, dar conducatorul o poate activa/dezactiva si manual. Aceasta functie de iluminare pentru grila este disponibila si in timpul condusului, ca o particularitate unica pentru un automobil.

    Daca sunt comandate BMW Laserlight optionale, cu faruri LED adaptive, un fascicul BMW Laserlight cu raza selectiva optimizeaza functia de faza lunga cu efect antiorbire, a carei raza de actiune creste la aproximativ 500 de metri. BMW Laserlight poate fi identificat dupa elementele albastre, cu forma X, din interiorul farurilor duble caracteristice BMW. Liniile laterale ale noului X6 sunt definite de proportiile BMW familiare, o linie de caracter trasata clara si de linia dinamica a acoperisului. Jantele de 19 toli, din aliaj usor, sunt disponibile standard, lista de optiuni incluzand alte variante de jante cu dimensiune variind intre 20 si 22 de toli. BMW X6 M50i si BMW X6 M50d sunt echipate standard cu jante de 21 de toli, din aliaj usor.

    Noul BMW X6 este disponibil de la lansare in variante de model xLine si M Sport ca alternative la specificatia standard. Fiecare dintre cele doua linii de echipare au propriile indicii distinctive de design.

    Interior: o ambianta exclusiva plina de fler sportiv
    Interiorul noului BMW X6 este orientat direct spre livrarea unei experiente exclusive si dinamice a condusului. Structurile clare confera habitaclului o aparitie moderna si sportiva. Designul cockpitului, completat cu aranjamentul si designul nou ale elementelor de control, reprezinta o reinterpretare moderna a orientarii catre conducator pentru care BMW este renumita. Noul BMW X6 dispune standard de tapiterie cu piele Vernasca.

    Interiorul ofera un grad ridicat de variabilitate, datorita divizarii in raport 40:20:40 a spatarului banchetei, care poate fi rabatat pentru cresterea capacitatii portbagajului de la 580 la 1.530 de litri. Dotarile cu echipamente atractive de pe lista de optionale includ scaune multifunctionale cu functie de masaj pentru conducator si pasagerul din fata, control pe patru zone al climatizarii automate, suporturi termoelectrice pentru pahare, aplicatii din sticla pentru anumite butoane de control, acoperis panoramic din sticla Sky Lounge, pachet Ambient Air pentru parfumarea interiorului si sistem de sonorizare Bowers & Wilkins Diamond+ 3D Surround.

    Patru motoare puternice si un duet M de la lansare
    Portofoliul de motorizari disponibile pentru noul BMW X6 la lansare include doua motoare pe benzina si doua variante diesel de ultima generatie. Gama de propulsoare are ca avanpost un model BMW M echipat cu nou dezvoltatul motor V8 pe benzina ce dezvolta 390 kW/530 CP. BMW X6 M50i este acompaniat in gama de BMW X6 M50d, echipat cu motor diesel cu sase cilindri dispusi in linie, cu patru turbocompresoare, ce dezvolta 294 kW/400 CP. Un propulsor pe benzina, cu sase cilindri dispusi in linie, ce dezvolta 250 kW/340 CP echipeaza BMW X6 xDrive40i, in timp ce BMW X6 xDrive30d utilizeaza un motor diesel cu sase cilindri dispusi in linie, ce ofera 195 kW/265 CP. Toate variantele noului BMW X6 indeplinesc standardele de emisii EU6d-TEMP. Sistemul de evacuare M Sport este disponibil standard la ambele modele M, dar este disponibil optional la celelalte variante BMW X6 sau ca parte a pachetului M Sport, oferind automobilului o prezenta inconfundabila si plina de emotie.

    Toate modelele BMW X6 vin standard cu transmisie Steptronic cu opt trepte, in timp ce directia integrala inteligenta maximizeaza tractiunea, agilitatea si stabilitatea directionala. Cea mai recenta generatie a sistemului BMW xDrive repartizeaza cuplul, in mod variabil si in functie de situatie, intre rotile fata si cele spate - acum cu si mai mare precizie si viteza. În situatia in care tractiunea integrala nu este necesara, cuplul poate fi orientat complet spre puntea spate pe o eficienta mai buna. De asemenea, sistemul xDrive mentine o setare orientata spre puntea spate in situatiile de condus foarte dinamice. La atributele sportive ale automobilului contribuie si diferentialul blocant M cu control electronic de pe puntea spate, disponibil ca parte a specificatiei M Sport sau in combinatie cu pachetul xOffroad optional.

    Sistemele de sasiu reglate perfect imbunatatesc reactiile sportive, nivelul de confort si calitatile in off-road
    Puntea fata cu dublu brat transversal si puntea spate cu suspensie multibrat ofera noului BMW X6 suspensia ideala pentru a furniza dinamism si confort al calatoriei pe sosea, dar si tractiune superioara pe drumurile nepavate. Controlul dinamic al amortizoarelor este disponibil standard, suspensia M adaptiva Professional cu stabilizare activa a ruliului si Directia Activa Integral ofera automobilului calitati dinamice si agile exceptionale, iar noul BMW X6 este disponibil si cu suspensie pneumatica pe ambele punti care include functie de nivelare automata. Garda la sol a automobilului poate fi modificata prin atingerea unui buton din cockpit cu pana la 80 de milimetri. Un pachet off-road este disponibil pentru toate variantele de model cu exceptia BMW X6 M50i si BMW X6 M50d, care permite conducatorului sa aleaga unul dintre cele patru moduri ce optimizeaza progresul pe zapada, nisip, macadam sau pietris. Şi, la atingerea unui buton, acestea pot activa setarile ideale pentru garda la sol, sistemul xDrive, reactia acceleratiei, controlul transmisiei si actiunile de corectie ale sistemului DSC.

    Sistemele inovatoare de asistare a condusului ofera noi functii
    O selectie vasta de sisteme de asistare a condusului - disponibile standard si optional - evidentiaza noul BMW X6 ca un Sports Activity Coupe foarte inovator. Proaspat beneficiare ale unor functii noi, sistemele isi indeplinesc foarte eficient misiunea de imbunatatire a confortului si a sigurantei. Specificatia standard pentru noul BMW X6 include tempomat cu functie de franare si avertizare de coliziune si pietoni cu functie de franare in oras, care avertizeaza si conducatorul atunci cand este detectat un biciclist. Sistemul de tempomat activ cu functie Stop & Go este disponibil ca optiune. Driving Assistant Professional poate fi gasit si el pe lista de optionale pentru noul BMW X6. Acesta completeaza pachetul de tehnologii pentru imbunatatirea sigurantei si a confortului si include asistentul de control al directiei si al benzii cu asistent pentru ambuteiaje si asistentul de mentinere a benzii cu protectie activa la coliziune din lateral. Asistentul de evitare cu schimbarea benzii este o alta componenta a Driving Assistant Professional, la fel cum sunt si sistemele de avertizare la coliziune din spate, avertizare de drum cu prioritate si avertizare de contrasens, avertizarea de trafic transversal, avertizarea de schimbare a benzii si asistentul pentru oprire de urgenta (Emergency Stop Assistant). Inovatorul asistent de marsarier, care ajuta conducatorul cand iese din spatiile de parcare si la executarea manevrelor in spatii inguste, reprezinta un alt pas spre condusul autonom.

    Asistentul Personal Inteligent BMW este la indemana pentru a ajuta conducatorul
    BMW Live Cockpit Professional de la noul BMW X6 combina un nou concept de afisare si operare cu conectivitatea imbatabila. Acesta include un panou de instrumente de inalta rezolutie si un display central, ambele cu ecran cu diagonala de 12,3 toli (31,24 cm). Noul BMW X6 este echipat cu Asistent Personal Inteligent BMW, un caracter digital inteligent care raspunde la mesajul "Hei, BMW!". O caracteristica unica fata de alti asistenti digitali este faptul ca poate avea propriul nume dat de conducator. Aparitia Asistentului Personal Inteligent BMW asigura ca mereu este un profesionist BMW veritabil la bord. Este capabil sa explice tot felul de functii diferite, ofera informatii actualizate si asista conducatorul. Gama de functii si skill-uri disponibile va fi extinsa constant ca parte a actualizarilor regulate, care pot fi efectuate cu usurinta pe smartphone si in automobil prin intermediul Remote Software Upgrade.

    Vizualizari: 5257
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »