rss

Noul autovehicul electric Opel

  1. 11/02/2016
  2. Categoria: Opel
  3. Tags: Opel
    Vezi toate fotografiile (3)

    Opel va lansa anul viitor un autovehicul electric revolutionar, marca germana continuand cea mai mare si mai profunda ofensiva de modele din istoria sa prin lansarea a 29 de modele noi in perioada 2016 - 2020. Noul model cu cinci locuri si cinci usi se va numi „Ampera-e”. Pe langa faptul ca va avea o autonomie de functionare la o incarcare completa mai mare decat majoritatea autovehiculelor electrice, acesta va avea si un pret accesibil. Avand la baza experienta in electrificare acumulata datorita modelului Ampera care a stabilit standardele pentru autovehiculele electrice moderne in 2011, noul Ampera-e imbina electromobilitatea inovatoare cu cea mai noua tehnologie pentru conectivitate si o dinamica a conducerii foarte incitanta.

    Astazi, anuntand modelul Ampera-e la Simpozionul CAR de la Bochum, Germania, Mary Barra, presedinta consiliului de administratie si CEO al GM a declarat: „GM si Opel au avut intotdeauna convingerea ca autovehiculele electrice vor juca un rol definitoriu in mobilitatea viitorului. Tehnologia inovatoare a modelului Ampera-e reprezinta un pas important catre punerea in practica a acestei viziuni. Noul nostru autovehicul electric reprezinta, de asemenea, o noua contributie la reputatia pe care o are marca Opel de a face accesibila pe scara larga ingineria inovatoare.”

    De asemenea, pentru tendinte cum ar fi urbanizarea sau protectia mediului sunt necesare noi tipuri de mobilitate si sisteme de propulsie alternative. „Autovehiculele electrice au potentialul de a aduce o contributie semnificativa la protectia climei si reducerea emisiilor”, a spus Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO al Opel Group. „Noul Opel Ampera-e va deschide drumul mobilitatii electrice prin eliminarea barierelor pe care le constituie pretul ridicat si autonomia redusa de functionare.”
    Modelul Ampera-e cu proportiile unice si compacte este propulsat de baterii plate, amplasate sub podeaua din interior. De asemenea, configuratia eficienta a bateriilor asigura un interior incapator, cu spatiu confortabil pentru cinci ocupanti si un volum al portbagajului comparabil cu cel al autovehiculelor din clasa compacta.

    Ampera-e va oferi, de asemenea, premiatul asistent personal de service si conectivitate, Opel OnStar, precum si tehnologii pentru conectivitate si infotainment care vor integra perfect la bord smartphone-urile si alte dispozitive electronice.

    Vizualizari: 1754
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »