rss

Noul automobil de la BMW i-a surprins pe toti. Design-ul grilei frontale este de vina

  1. 23/04/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    BMW a publicat in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat un prim teaser video al conceptului care anunta un X3 cu propulsie complet electrica. Chiar daca nu are mai mult de 15 secunde, respectivul material scoate la iveala un detaliu extrem de interesant: o grila frontala in stilul celei de pe modelele Kia.

    Editia din acest an a Salonului Auto International de la Beijing se apropie cu pasi repezi, un motiv numai bun pentru ca marile companii din industria constructoare de masini sa scoata la iveala macar numele surprizele pregatite pentru evenimentul de peste doua zile. Astazi este randul celor de la BMW si al noului iX3.

    Anuntat prin intermediul unui teaser video de 15 secunde, conceptul care prefigureaza o versiune complet electrica a modelului X3 aduce in prim plan un detaliu extrem de controversat. Este vorba, mai precis, despre design-ul grilei frontale, care seamana extrem de mult stilul pe care mizeaza actualele produse ale Kia.

    Daca si modelul de serie va miza pe acelasi aspect ori ba, ramane de vazut. Lucru valabil, din pacate, si pentru specificatiile de ordin tehnic, BMW alegand sa tina momentan sub lacat si sa publice abia la mijlocul acestei saptamani primele informatii oficiale cu privire la mult anticipatul iX3.

    Vizualizari: 1554
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »