rss

Noua taxa auto mai asteapta

  1. 19/01/2009
  2. Tags: auto, Taxa
    Vezi toate fotografiile (1)

    de Auto.Ro

    Vom avea noua taxa auto, la inceputul lui februarie, a precizat ministrul mediului Nicolae Nemirschi. Taxa auto ce va intra in vigoare luna viitoare ar putea avea valoarea din iulie anul trecut.

    Dupa sedinta de guvern de vineri , nu s-a ajuns la nicio concluzie clara, cu aplicabilitate imediata,  referitoare la taxa auto. S-a decis ca executivul va propune un proiect de lege, ce va fi supus dezbaterii parlamentului pentru transformarea taxei existente intr-o taxa anuala, ce va fi platita de toti posesorii de masini in functie de gradul de poluare al automobilului, dupa principiul “poluezi, platesti”.

    Ministrul mediului, Nicolae Nemirschi, a declarat ca viitoarea lege ar fi in acord si cu recomandarile Comisiei Europene, comisie care a trimis guvernului de la Bucuresti o scrisoare prin care avertiza ca triplarea taxei pentru automobilele second hand incalca legile comunitare. Guvernul a promis, la sfarsitul anului trecut , ca va lua o decizie cu privire la taxa auto in cea de-a doua jumatate a lunii ianuarie.
     

    Vizualizari: 3450
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »