rss

Noua Mazda3 hatchback, lansata in premiera mondiala

  1. 27/06/2013
  2. Tags: Mazda, Mazda3
    Vezi toate fotografiile (5)

    Mazda lanseaza noua Mazda3 hatchback astazi in mai multe locatii de pe glob. Sute de jurnalisti si bloggeri au participat la o serie de evenimente memorabile, care au avut loc simultan in cinci locatii care includ trei orase europene.

    Londra, Istanbul si Sankt Petersburg au fost alese (impreuna cu New York si Melbourne) pentru lansarea noii Mazda3 hatchback. Cel mai bine vandut model Mazda devine cel de-al treilea membru al unei noi generatii de automobile, care prezinta linia de design “Kodo – sufletul miscarii” si o gama completa de tehnologii SKYACTIV care sfideaza conventionalul. Noua Mazda3 se alatura astfel modelelor premiate Mazda CX-5, lansat in 2012, si Mazda6.

    Reprezentand motoare, transmisii, caroserii si sasiuri usoare, tehnologia SKYACTIV a fost dezvoltata de Mazda de la zero pentru a constitui baza vehiculelor ultra-eficiente. A ajutat de asemenea Mazda sa revina din punct de vedere al business-ului: imbunatatirile aduse prin inovatia SKYACTIV au crescut considerabil eficienta proceselor de productie si de dezvoltare.

    Modelul include i-stop, cel mai rapid sistem start-stop din lume, si i-ELOOP si sistemul de franare regenerativa de la Mazda.

    Noua compacta, care reprezinta aproximativ o treime din vanzarile Mazda la nivel international, este un element vital al planurilor companiei.

    Vizualizari: 3854
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »