rss

Noua masina s-a lansat abia la sfarsitul saptamanii trecute, dar a fost pozata deja in trafic. VIDEO de pe strazile Germaniei

  1. 06/12/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Organizata in perioada 1 - 10 decembrie, editia din acest a Salonului Auto International de la Los Angeles a stat sub semnul celei de-a treia generatii a celebrului Mercedes CLS, model care a inventat clasa coupe-urilor cu patru usi.

    La sfarsitul saptamanii trecute, cu ocazia editiei din acest an a Salonului Auto International de la Los Angeles, eveniment organizat in perioada 1 - 10 decembrie, Mercedes a prezentat public cea de-a treia generatie a celebrului CLS.

    Modelul care a inventat clasa coupe-urilor cu patru usi a fost surprins de curand (complet necamuflat) pe strazile Germaniei, intr-o versiune inferioara de echipare daca tinem cont de lipsa pachetului sport si a instrumentelor de bord digitale.

    Automobilul companiei din Stuttgart, rival la cutite Audi A7 Sportback si BMW Seria 6 Gran Coupe, va ajunge in showroom-uri la inceputul primaverii anului viitor, alaturi de trei motorizari cu sase cilindri in linie si tractiune integrala in standard.

    Potrivit Mercedes, clientii celei de-a treia generatii a celebrului CLS vor avea de ales intre doua unitati diesel - de 286 sau 340 CP, si una pe benzina (367 CP), cu mentiunea ca ultima dispune inclusiv de o functie EQ Boost sinonima cu +22 CP.

    Din punct de vedere tehnologic, modelul care a inventat clasa coupe-urilor cu patru usi se bucura acum de mai multe sisteme de siguranta activa imprumutate de la varianta imbunatatita a limuzinei S-Class care ii permit sa se conduca aproape singur.

    Vizualizari: 2408