rss

Noua masina de la Toyota e nebunie curata: Are motor aspirat de 313 cai, cutie manuala si tractiune spate

  1. 11/01/2019
    Vezi toate fotografiile (5)

    Mai mult decat atat, versiunea Mark X GRMN - caci ea reprezinta subiectul principal al acestui material, se poate lauda chiar si cu un plafon din fibra de carbon. Disponibil doar in mod optional, ce este drept.

    Toyota incepe in forta anul 2019 si anunta debutul probabil celei mai curajoase berline din istoria companiei. Este vorba despre Mark X GRMN, o masina cu patru portiere si propulsie V6 de 3.5 litri, care dezvolta 313 cai putere.

    Pentru ca totul sa fie mai interesant, inginerii companiei japoneze au ales un motor aspirat, care lucreaza alaturi de o cutie manuala in sase rapoarte. Un sistem de tractiune spate completeaza fisa cu specificatii tehnice.

    In ceea ce priveste partea estetica, noua versiune Toyota Mark X GRMN vine cu spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus jante BBS pe 19 inch. Mai mult decat atat, clientii au la dispozitie chiar si un plafon din fibra de carbon.

    De cealalta parte a portierelor, la interior, berlina japoneza de 313 cai putere ofera volan si scaune sport, la care se adauga diferite elemente din seria celor din fibra de carbon, Totul pentru o senzatie de performanta amplificata.

    La final, cateva vesti proaste cu privire la noua versiune Toyota Mark X GRMN. Masina cu motor V6 aspirat si cutie manuala nu va fi oferita decat in 350 de unitati, fiecare in schimbul unei sume echivalente cu 41.000 de euro.

    Vizualizari: 4552