rss

Noua masina de la RENAULT te va lasa cu gura cascata. Ofera in standard PIELE, MASAJ si FARURI FULL LED

  1. 06/03/2018
    Vezi toate fotografiile (7)

    In ceea ce priveste gama de motorizari, principala atractie a modelului Talisman S-Edition o reprezinta motorizarea de 1.8 litri si 225 CP, imprumutata de la sportiva Alpine A110.

    Vizitatorii salonului auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva vor putea admira la standul Renault unul dintre cele mai luxoase modele din istoria recenta a companiei franceze.

    Este vorba despre noul Talisman S-Edition, un sedan / break care ofera in standard dotari precum faruri Full LED, jante din aliaj pe 19 inch, tapiterie din piele si chiar scaune cu masaj.

    Un alt element principal de atractie al automobilului de clasa medie din Hexagon il reprezinta gama de motorizari: clientii pot opta inclusiv pentru un benzinar cu capacitatea de 1.8 litri.

    Imprumutat de la sportiva Alpine A110, propulsorul turbo in patru cilindri dezvolta in cazul de fata o putere maxima de 180 CP, suficient pentru un 0 - 100 km/h in mai putin de opt secunde.

    Vanzarile noului Renault Talisman S-Edition vor lua startul incepand cu luna septembrie a acestui an, insa preturile de pornire ale automobilului francez de lux lipsesc pentru moment din peisaj.

    Drept urmare, tinem sa reamintim ca viitorii clienti vor avea la dispozitie doua versiuni diferite de caroseriei, atat un model sedan, cat si o versiune mai practica, in cinci portiere, de tip break.

    Vizualizari: 1444