rss

Noua masina de la Peugeot a scapat pe internet. Se bate cu Volkswagen Passat si Opel Insignia

  1. 21/02/2018
    Vezi toate fotografiile (15)

    Chiar daca nu se va afisa in fata publicului larg mai devreme de inceputul lunii viitoare, atunci cand Salonul Auto de la Geneva isi va deschide larg portile, noul Peugeot 508 se vede nevoit sa renunte inca de astazi la toate secretele sale de ordin estetic.

    Mai multe fotografii oficiale cu cea de-a doua generatie a modelului francez de clasa medie au ajuns pe internet in cursul acestei dimineti si scot la iveala modul in care viitorul rival al Volkswagen-ului Passat va arata... atat la exterior, cat si in interior, evident.

    Printre detaliile care au reusit sa ne atraga numaidecat atentia se numara inclusiv blocurile optice frontale - in special luminile de zi, care coboara pana aproape de partea inferioara a spoilerului, sau instrumentele digitale ascunse in spatele volanului cu doua spite.

    Informatiile oficiale cu privire la cea de-a doua generatie a modelului Peugeot 508 lipsesc in continuare din peisaj, insa zvonurile anticipeaza trecerea automobilului francez de clasa medie la platforma EMP2, plus o gama variata de unitati diesel si pe benzina.

    Totodata, pe langa motorizarile traditionale cu capacitati cilindrice cuprinse intre 1.2 si 2.0 litri, unele voci inainteaza posibilitatea ca viitorul rival al Volkswagen-ului Passat sa ofere si un sistem de propulsie hibrid, capabil sa produca nu mai putin de 300 CP.

    Vizualizari: 5193
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »