rss

Noua masina de la Brabus e AVION la interior. Are scaune business, monitoare in plafon si perdelute electrice

  1. 08/03/2018
    Vezi toate fotografiile (13)

    Nu are sute de cai putere si nici nu accelereaza pana la suta inainte sa apuci sa ii pronunti numele. Noua masina de la Brabus adopta un stil diferit de cel cu care ne-au obisnuit germanii si pune accentul pe confortul interior mai mult decat pe orice altceva.

    Pentru ultimul sau proiect de tuning, Brabus a decis sa o lase mai moale cu modificarile de ordin tehnic. La minimum au fost pastrate, de altfel, si imbunatatirile exterioare, noul set de jante cu design in cinci spite facand practic ca prelungirile subtile atasate spoilerelor fata si spate sa treaca neobservate.

    La nivel de interior insa, altfel sta situatia. Odata ajuns pe mainile specialistilor din Bottrop, acest Mercedes V-Class a trecut la o configuratie cu patru scaune individuale din piele alba, reglabile in toate modurile cu putinta, monitoare instalate in plafonul instelat si chiar perdelute electrice.

    Totodata, noul Brabus Business Plus Concept - pe numele lui complet, se mai poate lauda si cu tableta care controleaza toate functiile automobilului, cu masute retractabile, internet de mare viteza, PlayStation 4 Slim si, nu in ultimul rand, un "perete" care desparte invitatii de sofer si pasagerul din dreapta.

    Vizualizari: 2013
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »