rss

Noua masina construita la Craiova se vinde acum si in Romania. Cat costa cea mai ieftina versiune

  1. 06/02/2018
    Vezi toate fotografiile (5)

    Lansata in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt din toamna anului trecut, varianta imbunatatita a modelului Ford Ecosport ajunge in Romania la un pret de pornire de 15.400 de euro,

    In cea mai ieftina configuratie, masina asamblata la Craiova ofera un propulsor turbo cu capacitatea cilindrica de un litru si puterea maxima de 125 CP, cuplat la o cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

    Jantele din otel pe 16 inch, luminile de zi cu LED, avertizarea la franarea de urgenta, aerul conditionat manual, bancheta spate rabatabila, dar si geamurile fata cu actionare electrica sau volanul din piele, de exemplu, sunt standard.

    Versiunea superioare de echipare ofera, fara costuri suplimentare, si iluminare ambientala, senzori de ploaie, pilot automat, Keyless Start ori, dupa cum este cazul, modelului de top chiar si suspensie sport si cusaturi de culoare rosie.

    Pe langa propulsorul turbo cu capacitatea cilindrica de un litru si puterea maxima de 125 CP despre care discutam la inceputul acestui material, fanii motorizarilor pe benzina vor mai putea opta si pentru un 1.0 Ecoboost de 140 CP.

    Exista, de altfel, si doua unitati diesel, ambele de 1.5 litri - un TDCi cu 100 CP sub capota si un Ecoblue sinonim cu 125 CP, singurul pe care clientii il pot servi in compania unui sistem de tractiune integrala, potrivit informatiilor oficiale.

    Alte optionale notabile includ jante din aliaj pe 18 inch, sistem multimedia cu ecran de opt inch si sapte difuzoare, faruri bi-xenon, Keyless Entry, scaune fata cu incalzire fata, tapiterie din piele, asistenta pentru unghiul mort si nu numai.

    Vizualizari: 1459
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »