rss

Noua linie DS va fi expusa in cadrul Salonului Auto de la Paris

  1. 25/09/2014
    Vezi toate fotografiile (2)

    Noul brand frantuzesc, nascut la Paris, DS este onorat sa-si faca debutul in cadrul Salonului Auto de la Paris, care isi va deschide portile in cateva saptamani. Lansat oficial la 1 iunie anul acesta, obiectivul DS este clar: sa pozitioneze industria auto frantuzeasca printre primii constructori de automobile premium. Vor fi prezentate concept car-urile – DIVINE DS si DS3 INES DE LA FRESSANGE PARIS – care prefigureaza viitorul marcii. De asemenea, vor fi expuse si cele mai noi modele, DS 3 si DS 3 Cabrio cu o noua semnatura luminoasa si noi servicii conectate. Vizitatorii standului DS (pavilionul 1) vor pasi in universal DS, caracterizat de rafinamentul, tehnologia si eleganta marcii.

    Salonul Auto de la Paris isi va deschide portile cat de curand, fiind o ocazie perfecta pentru a atrage atentia publicului asupra lansarii impresionante a brandului DS. Linia DS se distinge cu usurinta, gratie stilului unic, rafinamentului fiecarui detaliu, materialelor luxoase si tehnologiei inovatoare. Standul DS din cadrul Salonului Auto de la Paris va capata un rafinament aparte gratie celor doua concept car-uri dezvaluite presei in decursul acestei luni.

            -          DIVINE DS, o veritabila creatie si o prefigurare a viitorului marcii. Un autovehicul compact cu patru usi, imfrumusetate de liniile fluide evidentiate de elementele grafice. Exteriorul distinctive al DIVINE DS este completat de interiorul infrumusetat de elemente combinate original, astfel incat sa denote spiritual avangardist si rafinamentul DS. Acest concept car da frau liber creativitatii si propune un nou concept in materie de design “hypertypage”, adica fiecare vehicul vine cu trei ambiante interioare unice, fascinante care pot fi schimbate. Conceptul denota obiectivul principal al DS, acela de a oferi clientilor un autovehicul care sa se plieze perfect personalitatii lor.

           -          DS3 INES DE LA FRESSANGE PARIS CONCEPT se distinge prin eleganta, rafinament si modernitate. Nuanta satinata Ink Blue, pavilionul stralucitor Black Onyx si jantele diamantate Aphrodite 17’’ confera concept car-ului un plus de stil – munca artizanala a Centrului de Design si Ines de la Fressange Paris – si imprumuta imaginea femeii pariziene, indraznete, foarte la moda. Pe langa noua semnatura luminoasa, DS 3 atrage privirile gratie carcaselor oglinzilor “Ines Red” la care se adauga multiplele variante de personalizare. Interiorul beneficiaza de tapiterie din piele Blue Granite si cursaturi albe incoronate de plansa de bord.

    Pe langa aceste doua concept car-uri ce prefigureaza viitorul DS, vizitatorii au posibilitatea de a patrunde in universal marcii, sa redescopere automobilele care i-au asigurat succesul de astazi, precum si sa descopere ultimele produse si echipamente, inclusive noile servicii online DS Connect.  Acestea includ:

           -          MyDS Scan, aplicatie disponibila pe smartphone care foloseste recunoasterea vizuala pentru operarea mai usoara a autovehiculului;

           -          DS Connect Box, un sistem dezvoltat pentru smartphone-uri care furnizeaza informatii cu privire la utilizarea autovehiculului. DS Connect Box imbunatateste  de asemenea siguranta, oferind servicii de asistenta localizata si apelul de urgenta.

    Vizualizari: 2527