rss

Noua Clasa V de la Mercedes-Benz

  1. 08/07/2014
  2. Categoria: Mercedes-Benz
  3. Tags: V Klasse
    Vezi toate fotografiile (3)

    Tiriac Auto, centru autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz si parte a Tiriac Holdings,  a prezentat in acest week-end cel mai tanar si spatios model al familiei de automobile Mercedes-Benz, Noua Clasa V.

    Considerata a fi un autovehicul multifunctional, perfect pentru a calatori alaturi de toata familia, de a pleca in excursie cu prietenii, de a conduce oaspeti importanti la un eveniment, Noua Clasa V a fost prezentata clientiilor Tiriac Auto in toate aceste ipostaze.

    Bacauanii au fost primii care au descoperit noile standarde de confort si modularitate, intr-un mediu relaxant si exclusivist, la Magura Verde. Invitatii au avut placerea sa admire si sa testeze cele 3 autovehiculele Clasa V prezente, cu 2 linii de dotari: Avangarde si Edition 1.

    Sentimentul de confort suprem, specific automobilelor Mercedes-Benz, a fost incercat si de bucuresteni si constanteni printr-un test-drive, pe un traseu prestabilit pe drumuri nationale si autostrazi, cu 5 autovehicule Clasa V 220 CDI si 250 BlueTEC. Dotate cu  11 sisteme inovatoare de asistenta pentru sofer, Noua Clasa V a asigurat un nivel remarcabil de confort la conducere si siguranta datorita sistemului modern de detectie pe baza de radar, camere video si senzori cu ulltrasunete, elemente care au fost lansate pe noile Clasa E si S, sub titulatura de "Mercedes-Benz Intelligent Drive".

    Condusi de provocarile noului model Clasa V, invitatii au fost antrenati si intr-o experienta inedita, pe mare, unde au aflat ce inseamna stabilitatea, controlul, siguranta si placerea de a conduce. Alaturi de instructorii de la SUP Academy, acestia si-au testat abilitatile de Stand Up Paddle pe plaja de la Ego Club & Lounge din Mamaia.

    Noua Clasa V

    Prin intermediul noii Clase V, Mercedes-Benz redefineste conceptul de autovehicul multifunctional premium care seteaza noi standarde in segmentul sau datorita designului si inovatiilor aflate pe acesta. Ofera doua linii de echipare - V-Class si V-Class AVANTGARDE, un pachet cu accesorii sport "Exterior Sports" si un pachet special pentru interior "Interior Design".
    Noua Clasa V poate fi prevazuta cu motorul diesel ultra-performant de 2.1 litri cilindree, in patru cilindri si supra-alimentare cu sistem biturbo care deja este un propulsor de succes pe restul gamei de automobile, de la Clasa A si pana la S. Pentru noua Clasa V, el a fost imbunatatit suplimentar si va fi disponibil in trei trepte de putere: in V 200 ofera 100 kW (136 CP) si un cuplu motor maxim de 330 Nm, iar in V 220 CDI are 120 kW (163 CP) si 380 Nm. Cu un consum mediu de doar 5.7 litri de diesel, V 220 CDI este un lider absolut de eficienta in segmentul sau.

    V 250 BlueTEC are o putere maxima de 140 kW (190 CP) si un cuplu motor maxim de 440 Nm, ceea ce ii confera forta la fel de mare si agilitate comparabile cu predecesorul motor diesel V6 de trei litri cilindree. V 250 BlueTEC este echipat standard cu transmisia automata 7G-TRONIC PLUS cu selector electric amplasat pe coloana volanului - DIRECT SELECT si padele DIRECT SELECT pe volan pentru schimbarea manuala a treptelor. Transmisia automata este disponibila optional pentru modelele V 200 CDI si V 220 CDI.

    Pentru a imbunatati placerea condusului, noua Clasa V este singurul model din segment care ofera o functie precum AGILITY SELECT impreuna cu transmisia automata.

    Interiorul noii Clase V redefineste ideea de spatiu pe care o ofera un autovehicul multifunctional.
    Un alt sistem unic in segmentul acestor automobile este climatizarea automata THERMOTRONIC, oferita optional ca alternativa la TEMPMATIC, sistemul oferit standard.

    Pentru o incarcare sau o descarcare usoara a bagajelor, Clasa V este echipata in premiera pentru segmentul sau cu o luneta cu deschidere separata de hayon.

    Vizualizari: 2244
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »