rss

Nokian Tyres creste capacitatea de productie a fabricii din Nokia

 1. 13/07/2018
 2. Tags: Anvelope, cauciucuri, nokian
  Vezi toate fotografiile (2)

  Nokian Tyres crește capacitatea de producție a anvelopelor pentru autovehicule produse în fabrica din Nokia cu aproximativ 30%, prin introducerea unui program de lucru în patru ture. Pentru a susține această creștere a capacității de producție, 80 de posturi noi vor fi deschise.

  Acțiunea de recrutare pentru noile locuri de muncă va începe imediat, în timp ce angajările vor avea loc începând cu luna septembrie și vor dura până la sfârșitul anului, moment în care vor avea loc recrutări intensive. Personalul va începe programul de lucru în patru schimburi, cel târziu, la începutul anului 2019.

  “Pentru ca strategia noastră de creștere să funcționeze, trebuie să creștem și producția. Nokian Tyres a beneficiat de un progres puternic, iar misiunea noastră este de a continua pe același drum prin dublarea afacerii din America de Nord și prin creșterea afacerii din Europa Centrală cu 50% în următorii cinci ani. În același timp, urmărim menținerea supremației pe piețele din țările nordice și din Rusia.”, declară Hille Korhonen, Președinte și CEO al Nokian Tyres.

  Departamentul Nokian Tyres care se ocupă de producția anvelopelor pentru automobile funcționează, momentan, cu program de cinci zile pe săptămână, în trei ture, urmând ca acesta să ajungă să funcționeze cu program de șase zile pe săptămână și patru schimburi.

  Vizualizari: 472
  Ford Focus

  Ford Focus

  Pret: 10.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 49.500 detalii »

  Ford C-Max

  Ford C-Max

  Pret: 4.850 EUR, An: 2008, Kilometri: 183.500 detalii »

  Toate anunturile »