rss

Nokian Tyres anunta gama de anvelope de vara pentru sezonul 2017

  1. 06/04/2017
    Vezi toate fotografiile (5)

    Producatorul finlandez de anvelope Nokian Tyres anunta extinderea portofoliului sau de anvelope de vara pentru sezonul 2017, insotita de lansarea unui nou model.  

    Anvelopele de vara de calitate sunt in mod cert elementul cheie al calatoriilor in siguranta in sezonul estival ce urmeaza. Trecerea la anvelopele de vara trebuie realizata imediat ce perioada rece a iernii se incheie, iar temperatura de peste zi depaseste valoarea de 7 grade C timp de mai multe zile consecutiv. Criteriile importante de care trebuie tinut cont in alegerea corecta a anvelopelor de vara sunt: dimensiunile adecvate autovehiculului, scopul utilizarii acestora, indicele de viteza sau indicele de incarcare, rezistenta flancului anvelopei si apelarea la centre autorizate de vanzare a anvelopelor. Pentru a permite functionarea corecta, cat si pentru atingerea duratei de viata optime a anvelopelor, se recomanda verificari regulate ale presiunii din anvelope. Pentru asistenta in privinta alegerii corecte a anvelopelor, puteti contacta oricand cel mai apropiat dealer autorizat
    Nokian Tyres
    .

    Noua anvelopa Nokian Rockproof -  off-road, SUV-uri mari si uz profesional

    Anvelopa Nokian Rockproof este o noutate pentru entuziastii off-road si pentru posesorii de  SUV-uri mari si camioane usoare, oferind performanta constanta si durabilitate extrema, datorita compusului special Nokian Rockproof Hybrid din care este realizata banda de rulare, chiar si atunci cand intampina taieturi sau impacturi neasteptate, in conditiile solicitante ale terenului accidentat. Sustinerea optimizata a blocurilor benzii de rulare ajuta la obtinerea manevrabilitati precise si a stabilitatii. Cu un profil agresiv, ejectoare de pietre si avand incorporata tehnologia unica Nokian Aramid Sidewall, anvelopa este extrem de rezistenta la taieturi.
    Modelul Nokian Rockproof este disponibil in dimensiuni de 16 si 17 inci, cu indicele de viteza Q (160 km/h); pe parcursul acestui an se vor adauga si alte dimensiuni.

    Nokian Line SUV si Nokian zLine SUV – anvelope SUV cu flancuri de aramida

    Cele doua modele de anvelope de vara premium destinate autovehiculelor SUV asigura confort exceptional si siguranta. Aceste modele ofera performanta de top atat la rularea pe teren dificil, cat si in traficul urban, asigurand aderenta exceptionala pe carosabil umed. Pentru rezistenta sporita si protectia impotriva deteriorarii, flancurile sunt ranforsate cu fibre de aramida. Consumul scazut de combustibil si confortul superior la volan fac ca aceste anvelope SUV sa fie foarte apreciate. Modelului Nokian Line SUV i s-a acordat premiul pentru locul 3 la editia din 2017 a testului ADAC pentru anvelope de vara, trecand de asemenea cu succes si de testele TCS si ÖAMTC. Seria Nokian zLine SUV este conceputa pentru rularea la viteze mari pe autovehicule SUV de inalta performanta. Aceste modele includ garantia Nokian Tyres Aramid, care acopera deteriorarea accidentala a flancurilor anvelopelor SUV, oferind gratuit clientului un produs nou, similar.
    Modelul Nokian Line SUV este disponibil in dimensiuni ce variaza de la 15 la 19 inci, cu indicii de viteza H,T,V. Modelul Nokian zLine SUV este disponibil in dimensiuni ce variaza de la 17 la 22 de inci, cu indicii de viteza V,W,Y.

    Nokian  eLine 2 – siguranta ecologica si eficienta

    Modelul Nokian eLine2 este o anvelopa de vara din categoria AA, extrem de silentioasa la rulare, care asigura performanta de top in orice conditii meteorologice. Anvelopa ofera cea mai buna aderenta pe carosabil umed si cea mai mare eficienta in reducerea consumului de combustibil din clasa de evaluare europeana AA. Inegalabila tehnologie Coanda, dezvoltata de Nokian Tyres si incorporata acestui model, confera proprietati excelente de prevenire a efectului de acvaplanare. Compusul de cauciuc se comporta exceptional pe o plaja larga de temperaturi, imbunatateste aderenta pe carosabil umed si reduce rezistenta la rulare, reducand consumul de combustibil cu pana la 0.6 l/100 km. Anvelopa este de asemenea conceputa pentru a reduce masiv consumul de energie si pe vehiculele electrice sau hibrid.
    Modelul este disponibil in dimensiuni de 15 si 16 inci, cu indicii de viteza H si W.

    Nokian  zLine – performanta de top la viteze ridicate

    Nokian zLine este o anvelopa sport adecvata pentru conducatorii auto care pretind performanta si manevrabilitate precisa chiar si la viteze ridicate. Designul unic al canelurile deviate (Swoop Grooves) impreuna cu canelurile netede ale profilului principal al benzii de rulare maximizeaza rezistenta la acvaplanare. Compusul special de cauciuc Nokian Intelligent UHP Silica permite aderenta constanta la orice viteza si la temperaturi ce pot varia pe o plaja larga, din sezonul de primavara pana la cel de toamna. Anvelopa este potrivita in special pentru autovehiculele sport, dar nu numai, indiferent de marca. A fost caracterizata drept  „foarte indicata” in urma testului din 2017 dedicat anvelopelor de vara, realizat de revista germana Auto Zeitung.
    Modelul este disponibil in dimensiuni ce variaza de la 16 la 21 de inci, cu indicii de viteza V, W, X, Y.

    Nokian iLine
      – calitate premium ideala pentru conditiile din Europa Centrala

    Nokian iLine este o anvelopa de vara cu eficienta extraordinara asupra consumului de combustibil, conceputa pentru autovehicule de familie mici si medii, efcienta in prevenirea efectului de acvaplanare gratie canelurilor sale cu design special (Venturi Grooves). Compusul de cauciuc Nokian iLine Silica, realizat in totalitate cu dioxid de siliciu, asigura aderenta excelenta pe carosabil umed si o rezistenta scazuta la rulare la orice temperatura. Designul Silent Groove al peretilor nervurilor laterale determina o rulare silentioasa.
    Modelul este disponibil in dimensiuni ce variaza de la 13 la 16 inci, cu indicii de viteza T si H.

    Nokian Line  – eficienta si apreciata

    Nokian Line este o anvelopa premium cu rezultate exceptionale atat pe carosabil uscat, cat si umed. Tehnologia speciala cu canelurile deviate (Swoop Grooves) permite prevenirea eficienta a efectului de acvaplanare chiar si in conditii meteorologice solicitante. Anvelopa prezinta manevrabilitate precisa, stabilitate, rezistenta scazuta la rulare si determina scaderea consumului de combustibil, gratie tehnologiei cu lamele blocante incrucisate (Cross-Block Sipe), prezente pe nervurile din zona centrala a anvelopei. Anvelopa are o durata de viata crescuta, ofera silentiozitate, confort si performanta, fiind extrem de apreciata in editiile din 2017 ale testelor europene independente dedicate anvelopelor de vara precum ADAC, ÖAMTC si TCS. Modelul este disponibil in dimensiuni ce variaza de la 13 la 17 inci, cu indicii de viteza T, H, V, W.

    Nokian cLine Van si Nokian cLine Cargo – stabilitate, durabilitate si siguranta pentru uz profesional

    Stabilitatea si durabilitatea modelului Nokian cLine sunt maximizate de blocurile de suport triunghiulare (Triangular Supports) care determina uzura mai lenta a anvelopei. Noul compus de cauciuc Clinch minimizeaza cu succes zgomotul din cabina soferului. Canelura principala este sustinuta de o structura similara unei tesaturi, care reduce semnificativ riscul de acvaplanare in timpul ploilor de vara abundente.
    Modelul Nokian cLine Van este disponibil in dimensiuni ce variaza de la 14 la 17 inci, cu indicii de viteza S,T. Modelul Nokian cLine Cargo este disponibil in dimensiuni ce variaza de la 15 la 17 inci, cu indicii de viteza S,T,R.

    Toate modelele de anvelope de vara Nokian Tyres prezinta indicatorul de uzura a benzii de rulare DSI (Driving Safety Indicator) unic, patentat, direct pe banda de rulare a anvelopei. Datorita acestei caracteristici, conducatorii auto pot verifica pe loc grosimea benzii de rulare ramase, in milimetri, examinand cifrele indicate pe banda de rulare. Aceste cifre dispar pe masura ce anvelopa se uzeaza. Pentru a beneficia de proprietatile optime si siguranta anvelopelor de vara, Nokian Tyres recomanda o grosime minima de 4 mm a benzii de rulare a anvelopei.

    Testare extrema

    Indiferent de tipul autovehiculului, anvelopele sunt singurul sau punct de contact cu carosabilul. „In centrele noastre de testare, simulam moduri extreme de rulare de-a lungul tuturor anotimpurile si in orice tip de conditii meteorologice. Pe langa echipamentele moderne de testare si instrumentele de inalta precizie pe care le utilizam, observatiile pilotilor nostri de teste experimentati completeaza testarea amanuntita, ” spune Hannu Liitsola, Director general, Nokian Tyres CE.

    Dezvoltarea de ultima ora a produselor realizata de Nokian Tyres are la baza experienta de peste 80 de ani a companiei pe piata de anvelope, testarea constanta si o cautare permanenta de solutii imbunatatite. Fiind cel mai nordic producator de anvelope din lume, Nokian Tyres concepe produsele sale pentru regiuni variate, deoarece fiecare tip de conditii de rulare solicita anvelopele in mod diferit. De aceea compania testeaza produsele sale inovatoare peste tot in lume. Experienta vasta si inovatia la nivel inalt ale Nokian Tyres servesc scopului fundamental al dezvoltarii produselor sale: siguranta.

    Vizualizari: 1609