rss

Noile anvelope de iarna Blizzak LM005 de la Bridgestone le ofera conducatorilor auto incredere pe drum

  1. 13/02/2019
  2. Tags: anvelope iarna, blizzak lm005, Bridgestone, cauciucuri iarna
    Vezi toate fotografiile (2)

    Bridgestone, cel mai mare producător de anvelope și produse din cauciuc din lume, și-a modernizat gama de anvelope premium de iarnă Blizzak. Cu un model unic al benzii de rulare și fabricate cu compusul revoluționar Nano Pro-tech de la Bridgestone, anvelopele Blizzak LM005 le oferă conducătorilor auto un control excepțional și siguranță chiar și în condiții dificile. Cu Blizzak LM005, conducătorii auto se bucură de performanță optimă pe carosabil umed, zăpadă și gheață.

    Pregătiți pentru neprevăzut

    Iernile în Europa sunt din ce în ce mai imprevizibile, cu precipitații extreme, temperaturi sub zero grade frecvent și ninsori în unele zone pentru prima dată în mulți ani.

    În aceste condiții dificile, păstrarea traiectoriei și controlarea distanței de frânare îi îngrijorează foarte mult pe conducătorii auto. Pe zăpadă și pe gheață, procedurile de rutină, precum conducerea în rampă și evitarea obstacolelor, devin mai dificile și periculos de efectuat. De aceea, performanța anvelopei – singura parte a vehiculului care atinge suprafața drumului – devine tot mai importantă.

    Bridgestone a dezvoltat Blizzak LM005 pentru a le oferi conducătorilor auto încredere și confort. Pe baza unei cercetări care a implicat peste 20.000 de conducători auto din Europa, Bridgestone Blizzak LM005 a fost creată ținând cont de așteptările și provocările reale cu care se confruntă pentru a le oferi control excepțional și siguranță în orice condiții de iarnă, în special pe zăpadă și gheață.

    Performanță de top

    Testată în diferite condiții de iarnă pentru a asigura cele mai bune rezultate generale, Bridgestone Blizzak LM005 oferă performanță excelentă pe zăpadă și gheață, pe lângă aderență pe carosabil umed și frânare de top. Testată de TÜV SÜD – unul dintre cele mai respectate institute de testare auto independente din Europa, Blizzak LM005 a fost considerată printre cele mai bune două anvelope din cadrul industriei în ceea ce privește performanțele de frânare pe zăpadă, tracțiune pe zăpadă și frânare pe gheață.1

    La fel ca anvelopa de vară de la Bridgestone Turanza T0052, Blizzak LM005 a fost la rândul său premiată pentru cea mai bună performanță în gama ei în ceea ce privește aderența pe carosabil umed și frânare.3 Devine astfel cea mai apreciată anvelopă de iarnă pentru frânare și stabilitate în viraje pe carosabil umed în testele TÜV SÜD și prima anvelopă de iarnă care obține eticheta A în UE în ceea ce privește aderența pe carosabil umed pentru întreaga linie. În condiții de umezeală, cea mai obișnuită stare a carosabilului care provoacă neplăceri pe timp de iarnă, performanța excelentă pe carosabil umed a Blizzak LM005 de la Bridgestone este o caracteristică esențială a anvelopei.

    Design dinamic. Control excepțional.

    Performanța Blizzak LM005 de la Bridgestone este rezultatul celor mai recente descoperiri în tehnologia de fabricare a anvelopelor, cu sinergie de ultimă generație între materialele din compus și modelul benzii de rulare, pentru o aderență optimă pe suprafața carosabilului.

    Anvelopa este fabricată din compusul Nano Pro-tech™ de la Bridgestone, cu conținut ridicat de dioxid de siliciu care îmbunătățește performanța în condiții de carosabil ud și zăpadă. Dioxidul de siliciu permite anvelopei să își păstreze flexibilitatea chiar și la temperaturi foarte mici, ceea ce asigură tracțiune maximă. Utilizarea noii tehnologii de mixare a compusului nano-selectiv de la Bridgestone pentru a îmbunătăți dispersia dioxidului de siliciu în anvelopă se combină cu comportamentul compusului robust pentru a oferi Blizzak LM005 o performanță constantă în orice condiții de iarnă.

    Banda de rulare a fost creată pentru a face față oricăror condiții de iarnă. Mai multe caneluri laterale în zona umărului îmbunătățesc presiunea exercitată de anvelopă pe zăpadă și gheață și optimizează presiunea de contact a blocurilor de pe umărul anvelopei în momentul frânării. În același timp, un vid crescut în zona centrală a modelului benzii de rulate îmbunătățește drenajul apei și captarea zăpezii. Utilizarea unui model în zig-zag al canelurilor îmbunătățește aderența între zăpada din caneluri și zăpada de pe carosabil.

    Modelul 2D al șanțurilor anvelopei Bridgestone Blizzak LM005 în centru, cel 3D în umăr și canelurile laterale se combină pentru a conferi aderență mai bună pe carosabil înghețat. Pe anvelopele de dimensiuni mai mari, sunt utilizate caneluri longitudinale pentru a maximiza drenajul apei.

    Disponibilitate largă

    Dezvoltată și fabricată în Europa, Bridgestone Blizzak LM005 va fi disponibilă în 2019 în 116 dimensiuni (de la 14’’ la 22’’),  și încă 40 dimensiuni care urmează a fi lansate în 2020. LM005 acoperă 92% din cererea de pe piață precum și 90% la dimensiuni mari ale jantei de cel puțin 17” pentru majoritatea autovehiculelor și SUV-uri on road. 24 de dimensiuni similare vor include Tehnologia unică DriveGuard Run-Flat (RFT) de la Bridgestone. Cu DriveGuard RFT, conducătorii auto pot păstra controlul și își pot continua drumul în siguranță pe o distanță de 80 km cu viteze de până la 80km/h în cazul deteriorării anvelopei.

    Datorită marcajelor 3PMSF și M+S, Bridgestone Blizzak LM005 respectă legislația de iarnă din Europa. Bridgestone Blizzak LM005 ajută conducătorii auto să meargă înainte toată iarna!

    Vizualizari: 2537
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »