rss

Multi s-au grabit sa spuna ca a copiat modelul Q7. Detaliul pe care noul Touareg il imprumuta de la SUV-ul Audi

  1. 21/03/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chiar daca au mai ramas doua zile pana la prima aparitie oficiala a noului Volkswagen Touareg, multi s-au grabit sa afirme deja ca SUV-ul companiei germane a copiat modelul Q7. De vina pentru aceasta situatie este un scurt material video care surprinde in actiune stopurile cu semnalizare secventiala ale automobilului din Wolfsburg.

    23 martie. Este data la care Volkswagen va pune capat asteptarii si va publica primele fotografii oficiale ale noului Touareg. Intre timp, SUV-ul companiei germane pozeaza cu mai multe detalii la vedere intr-un ultim teaser video, printre elementele scoase la iveala numarandu-se si stopurile echipate cu lumini de semnalizare care se aprind secvential.

    Este o dotare pe care o intalnim si la modelul Audi Q7, insa acest lucru nu ar trebui sa ne mire foarte mult. Cele doua automobile sunt construite pe aceeasi platforma MLB Evo, platforma pe care o regasim si in echiparea unor nume precum Porsche Cayenne sau chiar... Bentley Bentayga si Lamborghini Urus, in cazul in care te intrebai cumva.

    Revenind acum la noul Volkswagen Touareg, primele informatii oficiale anunta disponibilitatea unei suspensii pe aer, dar si a unui sistem de directie integrala. In acelasi timp, SUV-ul companiei germane mai propune si un sistem de infotainment revolutionar, cu doua display-uri color de dimensiuni generoase - dintre care unul pentru ceasurile digitale de bord.

    Toate caracteristicile si specificatiile viitorului automobil din Wolfsburg vor fi publicate, dupa cum precizam si anterior, pe 23 martie. Tot la sfarsitul acestei saptamani vom mai afla, de altfel, si daca exista macar un sambure de adevar in zvonurile potrivit carora gama de motorizari va cuprinde inclusiv unitati turbo pe benzina si motorina cu opt cilindri in V.


    Vizualizari: 2575
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »