rss

Motorul surpriza pe care BMW il va monta sub capota viitorului Seria 8. Presa germana a dat totul in vileag

  1. 25/04/2018
    Vezi toate fotografiile (1)

    Doar sapte saptamani si cateva zile au mai ramas pana la mult anticipata premiera mondiala a modelului care va concura cu Mercedes S-Class Coupe. Mai precis, automobilul companiei bavareze va debuta in mod oficial la data de 15 iunie.

    Mai putin de doua luni ne mai despart de generatia cu numarul doi a legendarului BMW Seria 8, despre care presa a reusit sa afle noi informatii. Potrivit publicatiei Bimmer Today, clientii vor avea la dispozitie inclusiv o versiune M850i xDrive.

    Aceasta va gazdui in compartimentul motor un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine, capabil sa produca nici mai mult, nici mai putin de 530 CP. Intreaga putere va fi livrata tuturor celor patru roti prin intermediului sistemului xDrive, evident.

    Este, de altfel, si principalul motiv pentru care sursa anterior mentionata crede cu tarie ca acceleratia de la 0 la 100 km/h se va realiza intr-un timp mai mic de patru secunde. Teoria pare plauzibila daca aruncam o privire asupra modelului M550i xDrive.

    Pus la randul lui in miscare un propulsor V8 twin-turbo, cu doar 462 CP sub capota insa, automobilul companiei bavareze face suta in exact patru secunde. Si in cazul de fata un sistem de tractiune integrala este oferit in dotarea standard.

    Revenind acum la generatia cu numarul doi a legendarului BMW Seria 8, aceasta va fi disponibila la vanzare chiar si intr-o varianta full-M. Viitorul M8 va miza la randul lui pe un  benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine, dar de peste 600 CP.

    Vizualizari: 1410