rss

Motivele pentru care jocurile de curse sunt apreciate

  1. 14/01/2015
    Vezi toate fotografiile (1)

    Sunteti de acord sau nu, jocurile video sau online de curse au fost si sunt in continuare unele din cele mai populare si mai accesate! Inca de la primele aparitii ale acestor tipuri de „activitati”, cursele au constituit pentru foarte multe persoane, parte esentiala din biblioteca de jocuri, asadar, fie ca esti un fanatic sau un jucator de ocazie, este imposibil sa nu fi incercat pana acum cel putin cateva astfel de jocuri.

    Insa care este motivul pentru care aceste jocuri de curse au devenit atat de populare pentru jucatori de toate varstele? Pentru a va forma o idee, va vom dezvalui de ce simulatoarele de curse de orice tip nu vor disparea niciodata:

    In primul rand, acestea ofera o metoda sigura de a obtine gradul de adrenalina necesar si atat de placut. Multi dintre oameni par ca s-au nascut pur si simplu cu nevoia de viteza in sange, insa nu suficienti dintre ei au si curajul sa experimenteze asta in viata reala. Astfel ca, in multitudinea de jocuri cu masini, se obtine acea senzatie unica atunci cand apesi acceleratia la maximum, insa nu simti acel pericol de moarte iminenta sau de accidentare si ranire cand automobilul pe care il manevrezi se rastoarna sau se loveste de un zid. Ce poate fi mai palpitant si mai sigur in acelasi timp?

    In prezent, datorita consolelor modernizate, simulatoarele de curse arata atat de realistic incat aproape simti vantul cand atingi viteza maxima, insa, cel mai important, nu simti absolut nimic cand accidentezi autovehiculul.

    Un alt motiv foarte apreciat la acestea este faptul ca se poate conduce orice tip de masina dorita, oricat ar fi de rara, scumpa, extravaganta si totul este gratis. Pe langa toate acestea, ocazia de a conduce cele mai scumpe masini in cele mai exotice tari si orase, indiferent de varsta, este si mai rar in realitate, dar foarte real in jocurile video.

    Acestea sunt doar cateva din numeroasele motive pentru care jocurile de curse nu vor disparea niciodata, sau cel putin nu o vor face in viitorul apropiat. Asa ca daca doresti sa iti satisfaci setea de viteza si adrenalina, dar nu ai suficient curaj si resurse financiare, aceasta este fara indoiala cea mai buna si mai sigura optiune pentru tine.

    Fiind, cum am precizat mai sus, disponibile pentru toate varstele, jocurile de curse sunt intalnite in numar mare si pentru copii cu varste mai mici, unde distractia primeaza satisfacerea adrenalinei, iar astfel orice cursa este una amuzanta, uneori masinile fiind inlocuite cu diverse obiecte neobisnuite sau cu animale.

    Important este sa le fie precizat copiilor ca timpul alocat jocurilor online sa nu fie unul exagerat, mai sanatos si recomandat fiind ca acest timp sa fie petrecut la joaca in aer liber.

    Inainte de toate insa, chiar daca te numeri printre cei cu resursele necesare, varsta adecvata si curajul pe masura, pentru a conduce in realitate in stilul jocurilor de curse, trebuie sa iei in considerare ca atat siguranta ta cat si a celorlalti participanti la trafic este primordiala. Asa ca evita pericolul inainte de toate si descarca-ti energia doar prin intermediul jocurilor!

    Vizualizari: 1760