rss

Mitsubishi a pregatit trei concepte pentru Salonul Auto de la Tokyo

  1. 08/10/2013
  2. Tags: Concept, Mitsubishi
    Vezi toate fotografiile (1)

    Mitsubishi Motors Corporation (MMC) va dezvalui, in premiera mondiala, trei noi modele concept la cea de-a 43-a editie a Tokyo Motor Show 2013: Concept GC-PHEV, Concept XR-PHEV si Concept AR.

    Primul dintre cele trei concepte, Mitsubishi Concept GC-PHEV, reprezinta urmatoarea generatie de SUV de mari dimensiuni, ce foloseste un nou sistem PHEV (plug-in hybrid electric vehicle) bazat pe un singur motor. Acesta ofera atat o manevrabilitate deosebita pentru un SUV precum si performante de top in ceea ce priveste protectia mediului inconjurator.

    Sistemul dinamic, integrat, de control al vehiculului S-AWC (Super All Wheel Control) asigura manevrabilitatea superioara, stabilitatea cat si toate caracteristicile tot teren oferite de catre un SUV.

    Cel de-al doilea model Concept XR-PHEV este un SUV compact, de ultima generatie, dotat cu un sistem PHEV de tractiune fata, usor si eficient, beneficiind de o performanta semnificativ imbunatatita, pentru protectia mediului. În plus, este usor de manevrat si agil, caroseria sa asemanandu-se cu cea a unui model coupe sport.

    Modelul Mitsubishi Concept AR, al treilea model prezentat, este un monovolum compact, multifunctional, de ultima generatie, ce ofera atat mobilitatea unui SUV cat si habitaclul spatios al unui monovolum.

    Acest concept beneficiaza de cele mai recente tehnologii de eficientizare a consumului de combustibil, ce includ utilizarea unui motor cu injectie directa, supraalimentat, de capacitate cilindrica mica. Tehnologiilor de ultima generatie, incorporate in acest concept, li se adauga un habitaclu spatios si reconfortant, destinat pasagerilor, multumita designului special al acestuia cat si a modalitatii de dispunere a scaunelor, de care acestia se pot bucura.

    Vizualizari: 1779