rss

Mio Technology lanseaza in Romania prima gama de GPS-uri Spirit de 6,2 inch cu actualizari gratuite pe viata ale hartilor

  1. 20/03/2017
    Vezi toate fotografiile (1)

    Modelele Mio Mio Spirit 8500 FEU, 8670 FEU si 8670 Truck FEU dispun de actualizarea gratuita a hartilor de maximum patru ori pe an.Noile dispozitive GPS dispun de un ecran HD de 6,2’ / 15,74cm panoramic tactil si luminos.

    Mio Technology, liderul pietei autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp., lanseaza pe piata noua gama de echipamente GPS, Mio Spirit 2016, de 6,2 inch. Toate dispozitivele noi sunt echipate cu serviciul de actualizare gratuita a hartilor care permite clientilor sa beneficieze de pana la patru actualizari pe an, pe toata durata de viata a GPS-urilor. 

    Cele trei modele din noua gama sunt: Mio Spirit 8500 FEU, 8670 FEU si 8670 Truck FEU. “Noua gama de dispozitive GPS raspunde nevoilor soferilor deoarece ofera functionalitati diverse de la asistenta in gasirea unui loc de parcare, pana la informatii din trafic in timp real. Sunt dispozitive usor de utilizat si sunt de un real ajutor, inclusiv pentru soferii de camioane”, a declarat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru Romania si Ungaria.

    Noile dispozitive GPS dispun de un ecran panoramic tactil si luminos pentru ca soferii sa nu rateze niciun viraj. Mai mult, 8670 FEU si 8670 Truck FEU au Bluetooth integrat si sunt dotate cu sistemul TMC datorita caruia soferii pot evita intarzierile si blocajele in trafic, deoarece navigatia ofera alertele din timp.

    Noul Spirit 8670 LM Truck este cel mai recent dispozitiv de navigare optimizat pentru soferii de vehicule mari, fiind navigatorul care ofera calea cea mai sigura si cea mai eficienta pana la destinatie. Cu ajutorul acestui dispozitiv GPS, rutele sunt calculate pe baza detaliilor individuale cum ar fi dimensiunile vehiculului condus, greutatea, sarcina si tipul vehiculului. In acest mod, soferii vor putea evita la timp intoarcerile dificile de la poduri, tunele si cele de pe drumurile cu acces restrictionat.
    Rute Optimizate


    Modelele Spirit 2016 sunt echipate cu functia “IQ RoutesTM” care foloseste o baza de date cu informatii preluate de la milioane de soferi pentru a optimiza ruta calculata, astfel incat utilizatorii sa calatoreasca mai rapid si mai eficient in orice moment al zilei. Totodata echipamentele contin si modul perfectionat “LearnMe Pro™”, capabil sa monitorizeze si sa retina stilul de condus al utilizatorului, oferind rute personalizate.

    Gama de echipamentele GPS Spirit de la Mio ofera soferilor posibilitatea de a-si planifica vacantele, de a-si gasi cu usurinta masina si de a accesa rapid locurile favorite. Mai mult, toate dispozitivele din gama Mio Spirit 2016 dispun de functia de "Asistenta la parcare", GPS-urile afisand automat o lista de parcari disponibile, pe o raza de 1 km in jurul destinatiei. In plus, ele ofera asistenta pentru incadrarea pe banda corecta a drumului, vizualizare 3D si ghidare in tuneluri.

    Noua gama de dispozitive de navigatie prin GPS, Mio Spirit 2016, este disponibila pe piata din Romania la preturi care incep de la 699 Lei. Pentru mai multe informatii despre specificatiile tuturor modelelor accesati site-ul https://eu.mio.com/ro_ro/

    Mio Technology pe scurt:
    Mio Technology este liderul pietei autohtone de dispozitive GPS si parte a companiei MiTAC International Corp. Mio dezvolta si promoveaza produse ce permit utilizatorilor sa beneficieze de cele mai noi dezvoltari tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondata in mai 2002 si desfasoara operatiuni pe pietele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia si Coreea de Sud. Mio are in prezent peste 900 de angajati in intreaga lume si isi comercializeaza produsele in peste 38 de tari. https://eu.mio.com/ro_ro/

    Produsele Mio sunt distribuite in Romania prin AROBS Transilvania Software, companie specializata in furnizarea de solutii IT, infiintata la Cluj-Napoca in 1998. https://www.arobs.com/

    Vizualizari: 959